پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۱۰۸۳۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۴
دانش آموزان روستای "چال آبزا" بخش سوسن شهرستان ایذه، صاحب کلاس درس شدند.

شعار سال: این پنجمین کانکسی هست که طی این مدت به همت فعالان اجتماعی و فرهنگی تهیه و به روستاهای نیازمند مدرسه و بدون فضای آموزشی، در سوسن ایذه رسیده است.

مدرسه "دانا چال آبزا" ازجمله مناطق بدون امکانات آموزشی بوده که سرانجام به همت خیرین مدرسه‌ساز و فعالان اجتماعی و فرهنگی صاحب مدرسه شد.

همچنین دانش آموزان روستاهای انجیرستان و گادکوه هم به‌زودی صاحب مدرسه‌ای ثابت خواهند شد که بدون شک خوشحالی دانش آموزان و علاقه‌مندان به تحصیل را به دنبال خواهد داشت.

گفتنی است؛ به همت خیرین مدرسه‌ساز و فعالان اجتماعی فرهنگی، تاکنون تعداد زیادی نوشت‌افزار و پوشاک در بین دانش آموزان مناطق محروم بخش سوسن از توابع شهرستان ایذه، توزیع شده است و همچنین مقرر شده تا در مناطق انجیرستان و گادکوه هم نیز، به دلیل صعب‌العبور بودن، به‌وسیله ابزار امکانات موجود در منطقه، یک مدرسه احداث شود.

مدرسه ایذه 2

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایلنا، تاریخ انتشار: 20 آبان ۱۳۹۹، کد خبر:993392، ilna.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۰
0
0
عدالت اموزشي؟ ايران؟ وزارنت اموزش و پرورش؟ همش يك شوخي تلخ ولي بزرگه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین