پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۳۱۱۱۴۶
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۵
کارشناس مسائل اقتصادی گفت: در حال حاضر با توجه به کاهش نسبی تقاضا و انتظارات تورمی، قیمت ارز و کالا‌های مصرفی در بازار روند کاهشی خواهد داشت.
شعار سال:محمد حسینی ، تاکید کرد: یکی از مسائلی  که در حوزه اقتصاد کشور ایجاد شد و باعث ایجاد افزایش قیمت ها در حوزه های مختلف و تورم شده است علاوه بر مسائل و چالشهای بنیادین اقتصاد،‌ بحث آثار تحریم هاست.
 
وی تصریح کرد: در چندسال اخیر سیاست های تحریمی اقتصادی در کنارسوء مدیریت ها در حوزه سیاست های پولی و مالی و بودجه ای باعث کاهش ارزش پول ملی  شد.
 
حسینی اظهار کرد: امروز شاهد سقوط قیمت ارز و نوسان ارزی در بازار هستیم و اینکه که در آینده چه اتفاقی می افتاد باید گفت در حال حاضر هیچ اتفاقی در بین روابط ایران وآمریکا صورت نگرفته است و باید بدانیم که آمریکا در طی این 40 سال ثابت کرده که دولت مورد اعتمادی نیست و واکنشی که کشور در قبال چالشهای داخلی اقتصاد ایران از جمله بودجه، تورم و... در پیش می‌گیرد، اهمیت دارد.
 
همچنین اگر کشورهای دیگر مانند چین درحوزه اقتصادی به طور مستقیم رابطه داشته باشیم و با بانک های دنیا شرایط مبادله پولی ایجاد شود، هزینه های مبادلی پولی در کشور پایین می آید و پیش بینی می شود قیمت ارز باید به قیمت واقعی خود باز گردد.
 
عضو کمیسیون برنامه و بودجه دوره دهم مجلس گفت: اگر امروز شاهد رشد نرخ ارز هستیم به دلیل نوساناتی است که  بین میزان عرضه و تقاضا وجود دارد و در صورتی بتوانیم مشکلات صادرات و پول های بلوکه شده کشور را حل کرده و این منابع را به کشور باز گردانیم، پیش بینی می شود قیمت دلار روند کاهشی بگیرد و در حال حاضر تا قیمت 20 هزار تومان کاهش پیدا خواهد کرد و بتوانیم ثبات قیمتی را کالاها ایجاد کنیم .
 
حسینی تاکید کرد: مردم به دنبال ثبات قیمتها در بازار هستند نه نوسانات ثانیه ای که باعث ایجاد بازارهای هیجانی می شود و بیشترین زیان را افراد طبقه پایین جامعه در بازارهای هیجانی می بینند.
 

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم  ، تاریخ انتشار:  21 آبان  1399  ، کدخبر: 2387320  ،www.mashreghnews.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین