پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۱۱۴۳۵
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۱
رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی قزوین گفت: با گسترش روزافزون بیماران کرونایی، دیگر تخت خالی برای پذیرش بیماران در بیمارستان‌های دولتی استان وجود ندارد.
شعارسال: دکتر پیمان نامدار شامگاه پنج شنبه در نشست ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا استان قزوین افزود: ظرفیت تخت‌های بیمارستان‌های دولتی قزوین به طور کامل پر شده است و متاسفانه روزانه ۱۰۰ تخت به بیماران کرونایی استان اضافه می‌شود و به دشواری این وضعیت را مدیریت می‌کنیم..

وی ادامه داد: براساس مصوبه ملی ستاد مقابله با کرونا و به تشخیص ستاد استانی مشاغل صنفی به جز ارایه دهندگان خدمات و کالا‌های ضروری باید به مدت یک ماه از ساعت ۱۸ تعطیل شوند بنابراین از تمام واحد‌های صنفی استان قزوین درخواست داریم تا به منظور مقابله و مهار کرونا همکاری لازم را با اتحادیه‌ها و سازمان صنعت، معدن و تجارت داشته باشند.

وی بیان کرد: به منظور ساماندهی بیماران مبتلا به کویید۱۹ نیازمند همکاری و همیاری بیمارستان‌های خصوصی هستیم چراکه دیگر ظرفیت تخت‌های بیمارستان‌های دولتی استان پاسخگوی نیاز بیماران کرونایی نیست در همین راستا از ستاد مقابله با کرونا تقاضا داریم تا اقدامات لازم جهت تخصیص حداقل ۵۰ تخت بیمارستان‌های خصوصی به دانشگاه علوم پزشکی اقدامات لازم را انجام دهند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی قزوین تصریح کرد: در حال حاضر تمام تلاش کادر درمان و پزشکی استان قزوین به منظور مقابله با کرونا بسیج شده است، اما اگر پیشگیری از ابتلا به کرونا در سطح جامعه جدی گرفته نشود زحمات و تلاش‌های کادر درمان هیچ فایده‌ای برای بهبود وضعیت استان نخواهد داشت.


دست فروشان استان قزوین باید ساماندهی شوند

محمد قاسمی دادستان عمومی و انقلاب قزوین نیز در ادامه این نشست با اشاره به لزوم ورود سازمان‌های مردم نهاد برای کمک به دستگاه‌های خدمت رسان در حوزه مقابله با کرونا، گفت: با توجه به شرایط ویژه استان قزوین در خصوص شیوع ویروس کرونا باید از ظرفیت تمام سازمان‌های مردم نهاد برای کنترل این بیماری استفاده شود و واحد‌های صنفی و مردم باید به صورت خودجوش پروتکل‌های بهداشتی را در تمام فعالیت‌های خود مد نظر قرار دهند.

وی، ساماندهی دستفروشان در سطح شهر را اقدام موثر در جهت مقابله با بیماری کویید۱۹ دانست و عنوان کرد: با توجه به مصوبات ستاد کرونا بسیاری از واحد‌های صنفی تعطیل شده اند تا تردد مردم در سطح شهر به حداقل برسد، ولی متاسفانه حضور پر تعداد دستفروشان مانع از تحقق این موضوع شده که باید نسبت به ساماندهی آن‌ها اقدامات جدی صورت گیرد.

دادستان عمومی و انقلاب قزوین خاطرنشان کرد: پیشگیری از شیوع و ابتلا بیماری باید در دستور کار شهروندان قرار داشته باشد تا تعداد ورود بیماران به بیمارستان‌ها کاهش پیدا کند، اگر تعطیلی واحد‌های صنفی اتفاق بیافتد، ولی محدودیت‌های تردد در سطح شهر وجود نداشته باشد این اقدام بی فایده خواهد بود.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از ایرنا، تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۹، کد خبر:۸۴۱۰۸۳۹۰، www.irna.ir
اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۳
0
0
باید 2 هفته کل کشور تعطیل شود
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۳
0
0
همه شهر ها و استان های ما وضعیت اصلا خوبی ندارن ای کاش میتونستیم تعطیلی دو هفته ای رو سریع تر اجرایی کنیم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۴
0
0
وقتي كار به اينجا رسيده بايد كل كشور رو دو هفته تعطيل كرد ولله هيچي نميشه هرچي هم بشه از اين وضعيت بهتره
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین