پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۱۴۳۸۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۴
محمدرضا هاشمیان افزود: کسانی این اتهام را به بنده زدند که خودشان شرکت دارویی داشتند. به داروی فاویپیراویر اجازه مصرف داده نشد و داروی دیگری با استفاده از موقعیت کشوری مورد مصرف قرار گرفت که الان شاهدیم عدم مصرف آن توصیه می‌شود.

شعار سال: استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و فوق‌تخصص ICU گفت: اگر کسانی می‌خواهند به من تهمت بزنند و بگویند کاسب کرونا، باید حرف‌های ما را هم بشنوند. وقتی براساس شواهد از داروی فاویپیراویر برای درمان کرونا حمایت کردم، به این کار اغتشاش گفتند و زندگی‌ام تحت تاثیر قرار گرفت و در حاشیه عجیبی قرار گرفتم. بعدا مشخص شد این دارو در درمان کرونا اثراتی دارد. چرا باید اسم کاسب کارونا روی من بگذارند؟ من چه بیزینسی دارویی داشتم و چه استفاده‌ای کردم؟ من ارتباطی با شرکت‌های دارویی ندارم.

محمدرضا هاشمیان افزود: کسانی این اتهام را به بنده زدند که خودشان شرکت دارویی داشتند. به داروی فاویپیراویر اجازه مصرف داده نشد و داروی دیگری با استفاده از موقعیت کشوری مورد مصرف قرار گرفت که الان شاهدیم عدم مصرف آن توصیه می‌شود.

وی گفت: کرونا یک بیماری ویروسی است که عارضه زجر تنفسی ایجاد می‌کند که مرتبط با تخصص ICU است. درباره داروی رمدسیویر هم ما باید نظر می‌دادیم اما افرادی با تخصص‌های دیگر مثل گوارش تصمیم‌گیری کردند. این کار از نظر اخلاق پژوهشی و پزشکی ایراد دارد.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از فانا، تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۹، کد خبر: ۳۱۶۴۰، phana.ir
اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
0
0
دمتون گرم که همیشه صدای مظلوم بودید واقعا مردم دارن به این نتیجه میرسن که هرکی تو ایران خفه تر میشه حق با اون بوده
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۰
0
0
چجوری آبرو مومن رو به راحتی می‌برن و تهمت میزنن
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین