پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۱۹۷۵۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۹

تدوین نخستین سند توسعه دامپروری کشور در شهرکرد

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: سند توسعه دامپروری استان به عنوان نخستین سند توسعه دامپروری کشور تهیه و تدوین شد.
شعار سال: سام مردانی با اشاره به اینکه این سند به عنوان نخستین سند توسعه دامپروری کشور است که در استان‌ها توسط کارشناسان این استان تهیه شده است، افزود: سند توسعه دامپروری استان تهیه و به وزارتخانه نیز ارسال شده است.

وی با اشاره به اینکه در این سند توسعه تولیدات گوشتی، تخم مرغ، مرغ، عسل تا افق ۱۴۱۰ پیش‌بینی شده است، افزود: این سند یک راهنما و برنامه چشم‌انداز برای مجموعه صنعت دامپروری استان و برای توسعه پایدار بخش دامپروری است.

مردانی به اجرای طرح اصلاح نژاد دام سبک به صورت پایلوت در استان اشاره کرد و گفت: در بحث اصلاح نژاد و ترکیب نژاد تاکنون در استان کار‌های کارشناسی انجام شده بود و در این مرحله ترکیب نژاد و اصلاح نژاد گوسفند بومی مد نظر است.

معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در استان ۶ واحد مرغ تخم‌گذار دارای مجوز، فعال است، گفت: از این تعداد سه واحد با ظرفیت ۲۴۲ هزار قطعه فعالیت دارد که تولید سالانه این واحد‌ها چهار هزار و ۲۰۰ تن تخم مرغ است در حالی که نیاز استان سالانه ۱۰ هزار و ۵۰۰ تن تخم مرغ است.

مردانی با اشاره به اینکه در حوزه دام و طیور تولیدات بیش از نیاز استان است، گفت: در بخش مرغ گوشتی سالانه ۲۹ هزار تن مرغ تولید می‌شود و سرانه تولید ۲۵کیلوگرم به ازای هر نفر در سال است و سالانه ۲۵ هزار تن نیاز استان است.

وی افزود: در استان سالانه ۲۵۰ هزار تن شیر تولید می‌شود که نیاز سالانه در استان ۱۸۰ هزار تن است و ۷۵ هزار تن مازاد تولید وجود دارد.

معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: در استان سالانه ۲۷ هزار تن گوشت قرمز تولید می‌شود که با احتساب سرانه مصرف ۱۸ هزار تن درسال در استان ۹ هزار تن گوشت مازاد تولید می‌شود.

مردانی افزود: از سال گذشته تاکنون ۱۳۸ هزار راس دام سبک و سنگین در استان هویت‌گذاری شده است.

وی به توزیع توزیع نهاده دام سبک و سنگین اشاره کرد و گفت: طبق رایزنی با ۶ کارخانه خوراک دام استان سه فرمول تهیه خوراک دام برای دام پرشیر، کم شیر و پرواری تهیه شد و به نحوه توزیع، تهیه و قیمت گذاری خوراک نظارت می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه از سال ۹۷ تا کنون پرورش کرم ابریشم نیز در استان با همکاری جهاد کشاورزی و جهاد دانشگاهی آغاز شده، گفت: تاکنون زمینه اشتغال ۱۰۰ نفردر این حوزه فراهم شده که فعالان این حوزه بیشتر زنان خانه دار هستند و محصول تولیدی به صورت تضمینی خریداری می‌شود.

چهارمحال و بختیاری بیش از ۷۰ هزار دام سنگین و ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار دام سبک سنتی صنعتی و عشایری دارد که به عنوان یکی از قطب دامپروری عشایری کشور محسوب می‌شود.
 
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایلنا، تاریخ انتشار:  10 دی ۱۳۹۹، کد خبر1017685، ilna.news
خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۰۴ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۰
0
0
دامپرور بودن هنوز فرهنگ نشده تو مملکت ما سرمایه دار های ما به این سمت حرکت نمیکنن و این کار رو در شان خودشون نمیدونن
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین