پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۲۰۰۵
تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۳۹۵ - ۲۳:۱۵
نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اینکه خراسان جنوبی در حوزه میزان تلفات جاده‌ای طبق گزارش سازمان پزشکی قانونی استان در جایگاه سوم کشوری قرار دارد گفت: آمار فوت‌شدگان سوانح جاده ای استان بسیار نگران کننده است.

شعارسال: به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده مردم بیرجند در مجلس شورای اسلامی، حجت‌الاسلام سید محمدباقر عبادی در دیدار با سرپرست سازمان پزشکی قانونی خراسان جنوبی اظهار داشت: امیدوارم رئیس جمهور، معاون اول رئیس جمهور، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و وزیر راه و شهرسازی کمی نسبت به آمارهای کشته‌شدگان تصادفات و سوانح در خراسان جنوبی تأمل کنند.

وی با تأکید بر اینکه رسالت این سازمان بسیار مهم و خطیر است گفت: از فعالیت‌ها و تلاش‌های مجموعه پزشکان و کارکنان پزشکی استان که با حداقل امکانات مشغول خدمت‌رسانی به مردم هستند تشکر و قدردانی می‌کنم.

عبادی با اشاره به اینکه آمادگی دارم درخواست‌های سازمان پزشکی قانونی استان را در تهران پیگیری کنیم اظهار داشت: این سازمان از مشاغل بسیار سختی است که به روح و روان انسان سر و کار دارد و آسیب روحی نیز به همراه دارد.

نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اینکه خراسان جنوبی در حوزه میزان تلفات جاده‌ای طبق گزارش سازمان پزشکی قانونی استان در جایگاه سوم کشوری قرار دارد اذعان داشت: جای تأسف و گلایه است که علی‌رغم پیگیری‌های فراوان نمایندگان مجلس و مسئولان استانی هنوز وعده‌های دولت در زمینه احداث بزرگراه و زیرساخت‌های حمل و نقل ریلی عملیاتی نشده است.

وی با گلایه از عدم تحقق وعده‌های نوبخت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برای پروژه‌های خراسان جنوبی گفت: بعضا شاهدیم که بهانه برای عدم تخصیص اعتبارات را پایین آمدن قیمت نفت عنوان می‌کنند که عرض ما این است که همان طوری که برای برخی از ذخایر انقلاب پرداخت‌های(حقوق‌های) نجومی دارید نصف آن را به مردم اختصاص دهید.

نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس یادآور شد: ما منکر خدمات دولت نیستیم اما آمارها نشان می‌دهد که خراسان جنوبی رتبه سوم در زمینه تعداد فوت‌شدگان جاده‌ای را دارد و در زمینه مردم از دولت نارضایتی فراوانی دارند.

جعفرزاده سرپرست سازمان پزشکی قانونی خراسان جنوبی در ابتدای این دیدار در گزارشی جامع به فعالیت‌های این سازمان در استان اشاره کرد و اظهار داشت: در حال حاضر با کمبود نیروی انسانی در بخش‌های مختلف سازمان مواجه هستیم و تقریبا 30 درصد چارت اداره نیرو داریم.

وی افزود: در حال حاضر خراسان جنوبی طبق آمار در بخش معاینات 29 در بخش مراجعین تصادفات رتبه 14 و در بخش فوت‌شدگان تصادفات نیز رتبه سوم کشور را دارا است.

سرپرست سازمان پزشکی قانونی استان اذعان داشت: بالای 55 درصد فوتی‌های خراسان جنوبی ناشی از تصادفات است.

جعفرزاده با اشاره به اینکه فعالیت‌های این سازمان به صورت 24 ساعته است گفت: در حال حاضر آزمایشگاه پزشکی قانونی فعال و تمام نمونه‌ها در استان بررسی می‌شود.

وی به پروژه احداث ساختمان اداری پزشکی قانونی در بیرجند اشاره کرد و اظهار داشت: کلنگ احداث این پروژه در سال 91 به زمین زده شده است و هم اکنون ساختمان آن تکمیل و برای تجهیز بخش‌های مختلف فنی و آزمایشگاهی آن به یک میلیارد و 200 میلیون تومان اعتبار نیاز است.

سرپرست پزشکی قانونی خراسان جنوبی افزود: از محل اعتبارات سفر ریاست جمهوری نیز به این پروژه 800 میلیون تومان اعتبار اختصاص داده شده است که پیگیری تخصیص آن هستیم.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار: 30مرداد1395، کدخبر: 1163219: www.tasnimnews.com


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین