پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۲۱۷۹۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۱
ملک فاضلی گفت: «ایجاد بیمه ناباروری» به تصویب کمیسیون بهداشت و درمان رسیده و به اداره بیمه ابلاغ شده است و پس از تایید در اداره بیمه به صحن علنی مجلس می‌آید تا مورد تصویب قرار گیرد و برای اجرا تبدیل به قانون شود.
شعار سال: بیمه ناباروری و تامین هزینه‌های درمان ناباروری سال‌ها است که پای ثابت مسائل و مشکلات حوزه خانواده‌ها بوده و همه می‌دانند زوجی که تمایل به فرزندآوری دارند، اما از نظر جسمی توانایی آن را ندارند، علاوه بر مشکلات روحی ناشی از این بیماری باید با انواع مشکلات مالی و هزینه‌های درمان هم دست و پنجه نرم کنند. درمان ناباروری، جزء درمان‌های گران در سیستم پزشکی و بهداشتی است و درحالی که آمار‌ها می‌گوید تعداد زوجین نابارور در کشور ما رو به افزایش است گره‌ای از مشکلات این قشر باز نمی‌شود.

شهریور ماه سال جاری بود که فاطمه محمدبیگی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یازدهم با اعلام اینکه «بیمه ناباروری زوجین در انتظار تصویب است، گفت: میزان ناباروری در دهه ۶۰ حدود ۸ درصد، دهه ۸۰ حدود ۱۲ درصد و در دهه ۹۰ به ۲۱ درصد رسید به عبارت دیگر در حال حاضر یک پنجم از زوج‌ها با ناباروری دست و پنجه نرم می‌کنند پس از آنجایی که این عدد، رقم کمی نیست باید برای درمان ناباروری در جهت رفع مشکلات جمعیتی اقدام جدی صورت گیرد.»

درنهایت اوایل آبان ماه بود که این طرح توانست رای موافق اعضای کمیسیون بهداشت و درمان را به خود جلب کند، اما اینکه این طرح الان در چه مرحله‌ای قرار دارد و چه زمانی قرار است به داد زوجین نابارور برسد مشخص نیست؟

ملک فاضلی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که «ایجاد بیمه ناباروری» در چه مرحله‌ای قرار دارد؟ گفت: این طرح به تصویب کمیسیون بهداشت و درمان رسیده و به اداره بیمه ابلاغ شده است، پس از تایید در اداره بیمه به صحن علنی مجلس می‌آید تا مورد تصویب قرار گیرد و برای اجرا تبدیل به قانون شود.

او با بیان جزئیات این طرح افزود: از آنجایی که هزینه‌های درمان ناباروری بسیار هنگفت و زیاد است زوجین دچار مشکلات مالی فراوانی می‌شوند به ویژه اینکه در شرایط اقتصادی مناسبی قرار نداریم و طبیعتا پرداخت اینگونه هزینه‌ها فشار زیادی بر زوجین تحمیل می‌کند و باعث می‌شود دچار مشکلات عصبی نیز شوند بنابراین چند هفته گذشته طرح ایجاد بیمه ناباروری به کمیسیون بهداشت آمد که خوشبختانه همه اعضای کمیسیون نظر مثبت داشتند و همگی معتقد بودند هزینه‌های ناباروری باید تحت پوشش بیمه قرار گیرد و بیمه‌ها به زوجین نابارور به ویژه در مناطق روستایی و محروم کمک کنند تا انشالله مشکل فرزندآوری آن‌ها با کمترین هزینه رفع شود.

فاضلی ضمن اشاره به نبود محدودیت در نحوه پوشش دهی بیمه از زوجین گفت: در این طرح پیش بینی شده همه اقدامات درمانی مربوط به ناباروری از جمله هزینه‌های (IVF) تحت پوشش بیمه قرار ‎گیرد و طبق مصوبه ما هیچ محدودیتی در تعداد جلسات درمانی نیز وجود ندارد مگر اینکه سیستم درمانی مانند شورای پزشکی، آزمایشگاه و... با تشخیص خود ادامه مراحل درمان را منع کنند درغیراینصورت تا هر مرحله‌ای که ادامه داشته باشد فرد تحت پوشش بیمه می‌تواند مراحل درمانی خود را طی کند چرا که هدف ما حل مشکل ناباروری و فرزندآوری زوجین است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به سخنان مشاور وزیر بهداشت و درمان درخصوص بهترین سن باروری برای خانم‌ها گفت: از لحاظ علمی و پزشکی بهترین سن باروری در خانم‌ها بین ۲۰ تا ۳۰ سال است بنابراین مشاور وزیر بهداشت بزرگواری کردند و نظر خودشان را گفتند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان به میانگین سن بارداری در کشور اشاره کرد و افزود: همانطور که اشاره کردم ۲۰ تا ۳۰ سالگی سن طلایی برای فرزندآوری است، اما هستند مادران ۱۵ و ۴۵ ساله‌ای که بچه سالم به دنیا آوردند، اما از لحاظ پزشکی باید دقت کرد که هر چقدر سن بالا رود، ریسک بچه دار شدن هم بالا می‌رود و ممکن است فرزندان دارای مشکل به دنیا بیایند و متاسفانه از آنجایی که سن ازدواج در کشور بالا رفته در حال حاضر ۲۵ تا ۳۵ سالگی میانگین سن باروری در زنان ایرانی است.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری برنا، تاریخ انتشار: 21 دی 1399، کد خبر: 1117791،  www.borna.news

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۲
0
0
اميد داريم كه بتونيم درد هاي رواني و جسمي مردم رو تا حد امكان با توسعه بيمه كاهش بديم
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین