پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۲۴۴۳۳
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۴
عباس رافعی کارگردان و تهیه کننده آثاری، چون «پروانه‌ای در باد»، «تولدی دیگر»، «راز مینا»، «کیمیا و خاک» و «بهت» است که در خصوص وضعیت و تفاوت‌های شبکه نمایش خانگی و تلویزیون با خبرگزاری برنا به گفتگو پرداخت.
شعار سال: عباس رافعی کارگردان و تهیه کننده در خصوص اینکه تلویزیون چگونه می‌تواند مخاطبین خودش را حفظ کند گفت: تلویزیون باید رویه خود را عوض کند درواقع در حال حاضر رویه تلویزیون به این شکل شده که افرادی یعنی همان تهیه کننده و عوامل سریال در حال ساخت سریال‌ها و برنامه‌های تلویزون هستند که هیچ نسبتی با رسانه ندارند.

او ادامه داد:به نظر من یک تسویه‌ای در تلویزیون شکل گرفته که در حقیقت افراد مجرب و نام آشنا از رسانه ملی حذف شدند و همین طور که مشهود است مدیران عالی تلویزیون را به دست فرزندان خود سپرده اند و همان‌ها هم تصمیم گیرنده تلویزیون هستند. درواقع وقتی که این فرزندان هیچ سابقه و تحصیلاتی در این زمینه ندارند همان می‌شود که تلویزیون با ریزش مخاطب به چنین وضعی بیفتد.

این کارگردان افزود: به نظر من صدا و سیما اگر بخواهد دوباره اعتماد زایی کند و به میان مردم برگردد باید شیوه و رویه برنامه سازی اش را عوض کند.

به این علت که هر برنامه‌ای در شبکه‌های ماهواره‌ای پخش می‌شود از برنامه عصر جدید گرفته تا مسابقات دیگر، همان را در تلویزیون می‌سازند و پخش می‌کنند که این اصلا خوب نیست. در حال حاضر تلویزیون هیچ کسی را ندارد که برای پیشرفت و بالا بردنش کمک کند یعنی یک رسانه‌ای است که دلسوزی ندارد اگر کسی دلسوز این رسانه بود اتفاقات خوب و خوشایندی می‌افتاد.

او تصریح کرد: من به مدیران جدید تلویزیون پیشنهاد می‌کنم فیلم، سریال و برنامه‌های ۱۵ و ۲۰ سال پیش را نگاه و از روی آن فیلم‌ها آموزش ببینند چرا که سریال‌های ماندگار تلویزیون همان فیلم و سریال‌های قدیمی است.

در طی این سال‌ها هیچ برنامه، مستند و سریالی که قابل دیدن باشد وجود نداشته است. در برخی مواقع اعلام می‌کنند که این سریال ۸۰ درصد بیننده داشته است درواقع اعلام نمی‌کنند که این ۸۰ درصد از بین چند نفر بوده است؟

این تهیه کننده خاطر نشان کرد: من بازنشسته سازمان صدا و سیما هستم به شدت افسوس می‌خورم که این رسانه ریزش مخاطب پیدا کرده است و واقعا افسوس برای رسانه‌ای که قرار بود فرهنگ ساز و دانشگاه باشد، اما در حال حاضر بازاری برای کالا‌های مصرفی است که در بین آگهی‌ها گاهی یک فیلم هم نشان می‌دهند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری برنا، تاریخ انتشار: 6 بهمن 1399، کد خبر: 4959563،  www.borna.news

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین