پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 11
کد خبر: ۳۳۶۸۷۸
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۶
احسان خاندوزی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه دستگاه‌های اجرایی نظیر وزارت رفاه، سازمان ثبت احوال و سازمان ثبت اسناد با بهانه‌هایی نسبت به ارائه آمار به سامانه ملی املاک و اسکان اقدام نکرده و ما این نگرانی را به دولت منتقل کرده‌ایم، بر مهلت ۲ماهه دولت به منظور رفع نواقص سامانه املاک تاکید کرد.
شعار سال: سید احسان خاندوزی، نماینده مردم تهران، ری و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی در یک برنامه تلویزیونی، ضمن اشاره به اینکه اگر کسی تا ۲ ماه آینده نسبت به تکمیل فرآیند خوداظهاری اطلاعات سکونت و مالکیت اقدام نکند، با جریمه مواجه می‌شود، گفت: اطلاعات ورودی مردم و شهروندان باید از طریق سازوکاری مورد ارزیابی قرار گرفته و راستی‌آزمایی شود.

خاندوزی در تشریح خلاء‌های فعلی قانون مالیات بر خانه‌های خالی، گفت: بر اساس محتوای جلسۀ برگزار شده با دست اندرکاران فرآیند مالیات بر خانه‌های خالی که چندی پیش در کمیسیون اقتصادی مجلس برگزار گشت، مشخص شد، برخی از دستگاه‌ها در ارائه اطلاعات به سامانه ملی املاک و اسکان خصت به خرج داده و از دادن آمار امتناع کردند.

*برخی دستگاه‌های اجرایی در زمینه ارائه اطلاعات همکاری نکرده است

وی در بیان اینکه این امتناع دستگاه‌ه‌های اجرایی زمینه چک نهایی اطلاعات خوداظهاری شده مردم را دچار مشکل می‌کند، افزود: دستگاه‌های اجرایی نظیر وزارت رفاه، سازمان ثبت احوال و سازمان ثبت اسناد با بهانه‌هایی نسبت به ارائه آمار به طور کامل اقدام نکرده و ما این نگرانی را به دولت منتقل کرده‌ایم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، گفت: امیدواریم با هماهنگی‌های ایجاد شده در نهاد دولت شاهد رفع این نواقص و همکاری گسترده همه دستگاه‌ها برای تکمیل اطلاعات سامانه ملی املاک و اسکان باشیم.

خاندوزی در پایان با اشاره به اینکه برای تکمیل اطلاعات دستگاه‌ها مهلت ۲ ماه وجود دارد، تاکید کرد: برای شیوه فعالیت در دستگاه‌های اجرایی ۲ مدت زمان زیادی نیست و همه نهاد‌های ذی‌ربط باید در اسرع موقع نسبت به ارائه اطلاعات به سامانه مذکور اقدام کنند.


شعار سال، با اندکی تلخیص واضافات برگرفته از صایب، تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۴۰۰، کد خبر: ۵۷۶۰۱۸. sayeb.ir
اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین