پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۶۷۴۶۳
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۶
بعد از افتضاح ماست مالی شده در خصوص فلفل و عدم پذیرش آن توسط روسیه، اکنون نوبت به عدم قبول بار کیوی صادراتی توسط هند رسیده است. مسئول کنترل استاندارد محصولات کشاورزی صادراتی کیست؟ همچنین رئیس اتحادیه بار فروشان مدعی شده است که روسیه دیگر بار‌های آلوده را مرجوع نخواهد کرد و آن‌ها را معدوم می‌کند. معاون باغبانی وزارت جهادکشاورزی چه حرف و حتی تخصصی برای گفتن دارد؟ چنگلوایی رئیس سازمان حفظ نباتات چطور، ساداتی نژاد چه توجیهی دارد؟ ورای ذکر اسامی موردی، منتظر حل نظام‌مند این نابسامانی هستیم.
شعار سال: مصطفی دارایی‌نژاد با تایید خبر تایید نشدن استاندراد کیوی تولید شده ایران از سوی هند، گفت: از سال جاری دیگر برخی از کشور‌های هدف صادراتی به اخذ تاییده سازمان حفظ نباتات ایران برای ورود محصولات کشاورزی کفایت نمی‌کنند و ایران باید بنا به کیفیت و استاندارد‌های آن‌ها تولید کند.

به گفته وی؛ از خرداد سال جاری بخش نامه‌ای از کشور‌های صادراتی بدست ما رسیده است که مبنی بر آن میزان سم و کود در محصولات کشاورزی مشخص است. کشور‌های عمان، قطر، هند، روسیه، امارات متحده عربی و پاکستان بنا به دستورالعمل‌های جدید خواهان محصولات کشاورزی ما خواهند بود.

وی در ادامه پیشنهاد داد: بهتر است ما نیز در ایران مانند سایر کشور‌ها تولیدکننده محصولات کشاورزی یک نهاد مشخص بذر را در اختیار کشاورزان قرار دهد و در زمان صادرات محصول سود ۱۵ درصدی به کشاورز داده شود اگر وزارت جهاد کشاورزی به خصوص سازمان حفظ نباتات در این زمینه با جدیت ورود نکند تردید نداشته باشید که بازار‌های صادراتی خود را از دست می‌دهیم و بر همگان مشخص است که چه آسیبی بدنه اقتصادی کشور خواهد خورد. برخی از کشور‌های همسایه از جمله ترکیه منتظر این است که ما بازار‌های خود را از دست بدهیم و آن‌ها این بازار‌ها را تصاحب کند این هشدار جدی است و باید بیشتر به آن توجه شود.

بنا به اظهارات این فعال اقتصادی، روسیه دیگر بار‌ها آلوده را مرجوع نخواهد کرد و آن‌ها را معدوم می‌کند.

دارایی نژاد در ادامه تصریح کرد: دقت در نبود سموم فقط نباید محدود به محصولات صادراتی باشد این دقت با کیفیت محصولاتی که در داخل کشور نیز استفاده شده لحاظ شود چراکه ایرانیان نیز مستحق خوردن نیترات و دیگر سموم باقی مانده در محصولات کشاورزی نیستند.

دارایی نژاد اضافه کرد: اگر تلاشی برای حذف باقی ماندن سموم در محصولات کشاورزی انجام ندهیم بدون تردید کیوی دوقلو ایران که از سوی پاکستان و افغانستان خریداری شد نیز بازار خود را از دست خواهد داد.

وی در پایان بابیان اینکه در ۴ فصل میوه در ایران تولید می‌شود، افزود: اگر وزارت جهادکشاورزی به خصوص سازمان حفظ نباتات در این زمینه با بخش خصوصی و کشاورزان بیشتر همکاری کند ما این توان و ظرفیت را داریم که از محل صادرات میوه بیشتر از نفت ارزآوری برای کشور ایجاد کنیم.


شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از ایلنا، تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۰، کد خبر: ۱۱۶۷۹۹۷، www.ilna.news
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۱
0
0
کارمون به جایی رسیده که هند هم محصولاتمون رو قبول نداره
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۱
0
0
و این یعنی وقتی محصول صادراتیمون استاندارد نیست چیزی که به دست مردم میرسه استاندارده آیا!؟؟؟؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۲
0
0
حیف اون همه زحمتی که کشیده شده
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین