پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
شنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 17
کد خبر: ۳۶۸۰۷۷
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۰
اتاق بازرگانی از یک طرف برای خود شان مرجعیت در حوزه اقتصاد بخش خصوصی قائل است و از طرف دیگر گویا تمایلی به شفاف سازی و پاسخگویی نداشته و ندارد! ادعا شده که یک شب ۵۷۰ کارت بازرگانی در یک اتاق بازرگانی صادر شد و هزینه عضویت این کارت‌ها از کارت بانکی رئیس اتاق صادر گردیده است؟ پرسیده شده که آیا جای محکومین فراری در هیات نمایندگان اتاق بازرگانی است؟ منتظر دریافت توضیحات هستیم.

شعار سال:در یک شب ۵۷۰ کارت بازرگانی در یک اتاق بازرگانی صادر شد و هزینه عضویت این کارت‌ها از کارت بانکی رئیس اتاق صادر شد
 
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران اظهار داشت: این درست است که عضو منتخب هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران به دلیل پرونده پتروشیمی فراری و خارج از کشور باشد؟
 
 محمدرضا بهزادیان، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران اظهار داشت: این درست است که عضو منتخب هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران به دلیل پرونده پتروشیمی فراری و خارج از کشور باشد؟ اتاق بازرگانی باید الگوی رفتار درست و الگوی اجتماعی صحیح را ارائه کند. نباید پای اعضای هیات رئیسه اتاق به زندان باز شود.
 
حسین معروف، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران افزود: عضویت در اتاق بازرگانی بسیار سهل شده و حتی گواهی سو پیشینه را هم برداشته‌اند. عضویت در اتاق باید شان و شخصیت داشته باشد. جای محکومین قضایی هیات نمایندگان اتاق بازرگانی نیست. مراتب تعیین صلاحیت ورود به اتاق در آئین نامه تقریبا صفر است. در جریان عضو سازی در اتاق پرونده‌های جنجالی تشکیل شده. اتاق بازرگانی در خصوص صدور ۵۷۰ کارت عضویت در یک شب و پرداخت حق عضویت آن‌ها از کارت بانکی رئیس اتاق چه توضیحی دارد؟

تعداد بازدید : 14



شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته ازپایگاه خبری نود اقتصادی، تاریخ انتشار: 25 آذر 1400، کدخبر: ، www.90eghtesadi.com،2145600

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین