شرکت تاکسی اینترنتی اسنپ (شرکت ایده گزین ارتباطات روماک) که در حال حاضر با مدیریت شهرام خلج قاسم آبادی اداره میشود در چندسال اخیر با برخی ابهامات روبرو بود که عمده آنها مربوط به مالکیت این شرکت میشد ابهاماتی که با انتشار برخی اطلاعات کمرنگ گردید. این شرکت تاکسی اینترنتی که رقبایی مانند تپسی را در داخل کشور دارد در چند وقت اخیر درگیر موضوع مهمی شد که میتواند در شکل گیری روند حرکت آتی این شرکت تأثیرگذار باشد.
شعار سال: در بهمن سال ۹۸ دو شرکت اینترنتی رز وان اف زدای و رز دو اف زدای به ترتیب با پرداخت ۲ میلیارد و ۹۲۶ میلیون ریال و ۲۸۹ میلیارد و ۶۹۶ میلیون ریال سهم الشرکه خود را در این شرکت افزایش دادند و در نتیجه سرمایه این شرکت از ۴۰ میلیارد و ۸۸ میلیون ریال به ۲۹۲ میلیارد و ۶۰۲ میلیون ریال رسید.
در مرداد سال جاری این دو شرکت به ترتیب با دریافت ۲ میلیارد و ۹۲۶ و ۲۸۹ میلیارد و ۶۷۵ میلیون ریال سهم الشرکه خود را به ترتیب به ۱۰ هزار و ۹۹۰ هزار ریال کاهش دادند در نتیجه این اتفاق سرمایه شرکت از ۲۹۲ میلیارد و ۶۰۲ میلیون ریال به ۱ میلیون ریال کاهش پیدا کرد.
افتتاح شعب جدید در کنار توسعه خدمات و نیروی انسانی ارزش آفرین است.
براساس اظهارات مدیرعامل اسنپ، این شرکت اینترنتی فقط در تیر ماه امسال ۶۴ میلیون و ۴۹۰ هزار و ۸۱ سفر را به ثبت رسانده است و در حال حاضر با ارزشی معادل ۱۹ هزار و ۲۶۶ میلیارد و ۱۰۰میلیون تومان یکی از بزرگترین سرویسدهندههای خدمات تاکسی اینترنتی در کشور محسوب میشود که تقریبا در اکثر شهرهای کشور، فعال است.
در این میان اگرچه ارزش شرکت اسنپ رقم بالایی است، اما با توجه به کاهش سرمایه شرکت از مرداد ماه امسال تاکنون این سوال مطرح میشود که آینده اسنپ چه خواهد شد؟ آیا افت چشمگیر سرمایه آن تاثیری در روند رو به رشد این شرکت حمل و نقل اینترنتی خواهد داشت؟
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از رصد روز، تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۰، rasaderooz.com