پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۶۸۶۹۰
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۰
از مسئولین رسیدگی به این پرونده تقاضا می‌شود به حرمت حجاب، تفسیری آسان گیرانه از این واقعه داشته و با باور به این که حجاب به یک تکه پارچه فروکاستنی نیست، این اشتباه را یک مسئله فنی تلقی کرده، تنبیه و آموزش فرد خاطی را به نظام دامپزشکی واگذار کنند تا این سازمان علاوه بر ورود به این موضوع خاص، با برگزاری کلاس‎های آموزشی و تعریف کد‌های اخلاقی جدید، کلینیک‎های دامپزشکی را به محیطی مناسب‎تر برای خدمت به بهداشت عمومی جامعه تبدیل کند.
شعار سال: اخیراً کلیپی که از یکی از مطب‎های دامپزشکی به بیرون درز کرد، نشان داد که نقصی در آموزش کد‌های اخلاقی وجود دارد که نظام دامپزشکی موظف است به آن رسیدگی کند.

این مسئله را باید یک نقص در کد اخلاقی و رفتار در کلینیک و آگاهی به این نکته دانست که کلینیک دامپزشکی محل وقوع فعالیتی خطیر است و محل ضبط و انتشار هر کلیپی نیست. این واقعه که نشان داد اشکالی وجود دارد که البته به راحتی قابل اصلاح است.

در کد‌های اخلاقی روانشناسان و روانپزشکان این نکته وجود دارد که از نزدیک شدن بیش از حد به بیمار باید خودداری کرد و فضای روابط نباید از حد رابطه رسمی بین بیمار و متخصص فراتر رود.

در کلینیک دامپزشکی هم فضای کار باید معطوف به کاهش آلام و درد و رنج حیوانات و رفع اضطراب و نگرانی صاحبش باشد و لاغیر! ممکن است که برای تلطیف فضای کار لازم باشد که لطیفه‌ای گفته شود، اما هر چیزی حدی دارد که این یکی از شانه خاکی جاده هم گذشت و به پرتگاه رفت.

حجاب به یک تکه پارچه فروکاستنی نیست و بار معنایی وسیعی در دین‌های مختلف دارد که نباید تصور کرد که چنین رفتار‌های ناخودآگاه و لحظه‌ای و بی‌مایه لطمه‌ای به حرمت و اعتبار و آبروی آن می‌زند.

در سال ۱۹۹۹ مروه کاواکچی نماینده مجلس ترکیه قصد داشت با حجاب در مجلس ترکیه حاضر شود که به همین علت از ورود به مجلس منع شد. دبیر فعلی شورای نگهبان در خطبه نماز جمعه گفت که از یک متر پارچه می‎ترسند. در هیچ حالتی نمی‌توان و نباید حجاب را به یک تکه یا یک متر پارچه فروکاست.

در هر حال نمی‌توان گفت که یک نفر درکلینیکش مرتکب اشتباهی شده و به من مربوط نیست. با الهام از "سورن کیرکه‌گور" فیلسوف مسیحی دانمارکی نباید گفت که دیگری مرتکب اشتباه شده و به من مربوط نیست، لذا "لوح‎بان" با تاسی به وی شرمسار است و شخصاً خود را موظف به عذرخواهی می‎داند.

از مسئولین رسیدگی به این پرونده تقاضا دارد به حرمت حجاب، تفسیری آسان گیرانه از این واقعه داشته باشند و با باور به این که حجاب به یک تکه پارچه فروکاستنی نیست، این اشتباه را یک مسئله فنی تلقی کرده، تنبیه و آموزش فرد خاطی را به نظام دامپزشکی واگذار کنند تا این سازمان علاوه بر ورود به این موضوع خاص، با برگزاری کلاس‎های آموزشی و تعریف کد‌های اخلاقی جدید، کلینیک‎های دامپزشکی را به محیطی مناسب‎تر برای خدمت به بهداشت عمومی جامعه تبدیل کند.



شعار سال، با اندکی تلخیص واضافات برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی حکیم مهر، تاریخ انتشار: ۵دی ۱۴۰۰، کد خبر: ۶۷۷۷۳.hakimemehr.irr
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین