پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۶۹۰۸۰
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۴۰۰ - ۰۶:۴۶
سخنگوی شورای شهر اردبیل با اشاره به اینکه متاسفانه شهروندان اردبیل در سردرگرمی بسیاری برای تحویل نخاله‌های ساختمانی هستند از تاسیس آژانس خاک و نخاله خبر داد.

شعار سال: به گفته سخنگوی شورای شهر اردبیل وضعیت ورودی‌های شهر با نخاله‌های ساختمانی، خوش‌امدگویی ناپسندی برای شهر اردبیل است.
 
مینا نهامین در شورای شهر اردبیل گفت: ضمن موافقت با تاسیس آژانس خاک و نخاله، این امر‌ را گام مهمی در حفظ محیط زیست و چشم انداز شهر اردبیل میدانم.
 
عضو شورای شهر گفت: متاسفانه شاهد هستیم با توجه به فعالیت های ساخت و ساز در شهر، متاسفانه شهروندان اردبیل در سردرگرمی بسیاری برای تحویل نخاله‌های ساختمانی هستند که بیشتر بخاطر نااطلاعی سبب تخلیه در مناطق ورودی شهر می‌شوند
 
عضو شورا افزود: در صورتی که آژانس‌های خدماتی تهیه خاک و جمع آوری نخاله در مقادیر خرد و انبوه تشکیل شود، همشهریان اردبیلی نیز امکان مشارکت بیشتری در حفظ محیط زیست دارند و با شرایط راحت‌تری می توانند از پسماندهای ساخت‌ ساز رهایی یابند.
 
نهامین با گوشزد به بخشی از نهادهای اجرایی گفت: برخی افراد با سواستفاده از نابسامانی موجود، نسبت به تخلیه نخاله‌ها در زمین‌های کشاورزی نزدیک شهر اردبیل اقدام می‌کنند تا تغییر کاربری زمین مد نظرشان را با توجه به نخاله دپو شده به دست آورند.
 
وی گفت: از نخاله‌ها در بخشی از فعالیت‌های عمرانی (با تعیین استاندارد) استفاده شود.


شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری شهرخوان  ، تاریخ انتشار:   8 دی 1400، کدخبر: ،www.shahrkhan.ir،61331

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین