پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۷۶۸۳۰
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۳
سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور، پیرو صحبت‌های مطرح شده در خصوص استیضاح برخی از وزرا، بیان داشته است که تغییر وزرا مطرح نبوده و برخی با یک یا دو وزیر مخالف بودند و می‌خواستند وزرا تغییر کنند. وزرا شب و روز کار کرده و برنامه‌های خود را دنبال می‌کنند. برخی از منتقدین در چنین شرایطی می‌پرسند که آیا معاون پارلمانی قصد دخالت در کار مجلس را داشته که در خصوص رد احتمال تغییر وزرای رئیسی صحبت می‌کند یا صرفا نظرات شخصی خود را بیان کرده است. مجددا در خصوص عملکرد ضعیف و غیرقابل پذیرش چند وزیر از جمله وزیر صمت، وزیر تعاون و کار و وزیر جهادکشاورزی، به رئیس جمهور عزیز، هشدار مشفقانه می‌دهیم. برعکس تعاریف معاون محترم پارلمانی، عملکرد‌ها به هیچ وجه قابل قبول نیست.
شعار سال: سید محمد حسینی در جمع اهالی رسانه با بیان اینکه گاهی دیدگاه‌های دولت در مقایسه با مجلس به خوبی مطرح نمی‌شود، اظهار کرد: در مقطع بررسی لایحه بودجه، از طریق مجلس درباره بودجه مدام اطلاع رسانی می‌شود، ولی از سوی دولت کمتر اطلاع رسانی می‌شود.

وی ادامه داد: اگر قوا دست به دست هم دهند مشکلات مردم حل می‌شود. در صورت چالش و درگیری میان قوا، کشور ضرر می‌کند. رییس جمهور تاکنون هفت بار به مجلس رفته است. نشست دولت و مجلس چندین بار برگزار می‌شود. فردا هم نشست مشترک دولت و مجلس در سالن اجلاس سران به میزبانی دولت برگزار می‌شود. رییس جمهور تاکنون با ۲۲۹ نماینده دیدار داشته است.

حسینی همچنین افزود: هرچه نماینده می‌گوید را نمی‌توانیم اجرایی کنیم، زیرا منابع کشور محدود است. هر نماینده‌ای که با وزیر کاری داشته است، توانسته است مباحث خود را مطرح کند. از ناحیه دولت در تعامل با مجلس کوتاهی نشده است.

حسینی با بیان اینکه تعداد تذکرات و سوالات از دوره‌های قبل بیشتر شده است که این مسأله به بررسی نیاز دارد، گفت: ۱۴۶۷ تذکر و۱۳۱۴ سوال مطرح شده که تعدادشان زیاد است. یک دلیل این تذکرات و سوال، امیدواری به اقدامات دولت است اگر آن‌ها ناامید بودند اصلا این سوالات را مطرح نمی‌کردند. آن‌ها همچنین دولت را از آن خود می‌دانند. شاید برخی نمایندگان هم کمتر در مسایل اجرایی تجربه دارند.

معاون رییس جمهور تاکید کرد: ما از نقد استقبال می‌کنیم، ولی اگر وزیری خواسته ما را برآورده نمی‌کند نباید هر حرفی درباره آن وزیر مطرح کنیم. مرز بین دو قوا باید مشخص باشد و نماینده نباید در کار اجرا دخالت کند، زیرا این کار به نفع خود نماینده نیست.

وی با اشاره به اینکه در تعامل با مجلس اخلاق و سعه صدر را رعایت می‌کنیم، خاطرنشان کرد: مردم با گرفتاری‌های معیشتی مواجه هستند و مشکلات خود را به نمایندگان خود مطرح می‌کنند و آن‌ها هم تقاضای مردم را به دولت منتقل می‌کنند. شاید بخشی دیگری از تعداد زیاد تذکرات به دلیل همین امر باشد. از سویی باید از مجلس بخاطر رای اعتماد خوب به وزرا تشکر کنیم. ما برنامه‌های مطرح شده وزرا در مجلس شورای اسلامی را به آن‌ها داده ایم تا آن‌ها را اجرایی کنند.

حسینی درباره احتمال اصلاح کابینه اظهار کرد: برخی با یک یا دو وزیر مخالف بودند و می‌خواستند وزرا تغییر کنند. وزرا شب و روز کار می‌کنند و برنامه‌های خود را دنبال می‌کنند. تاکنون بحثی در دولت درباره تغییر وزرا مطرح نشده است. البته بررسی عملکرد‌ها در دولت انجام می‌شود، اما این بررسی به معنای این نیست که قرار است وزیری جابجا شود. شش سوال در دستور کار مجلس است. یک سوال اصلا طرح نشده و نمایندگان از پنج سوال دیگر قانع شده‌اند و بحث استیضاح در مجلس مطرح نیست. در دولت هم بحث تغییر وزیر مطرح نیست.
 
شعار سال، با اندکی تلخیص واضافات برگرفته از پایگاه خبری خبرفوری، تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۴۰۱، کد خبر: ۲۹۳۵۲۰۳، www.khabarfoori.com
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین