شعارسال: زهرا بهروز آذر، معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده، در مراسم اختتامیه دومین دوره جایزه نوآوری آزاده، از هدفگذاری دولت برای افزایش سهم زنان در اکوسیستم نوآوری و دانشبنیان به ۳۰ درصد خبر داد.
وی اظهار داشت: با وجود اینکه بیش از ۶۰ درصد از ورودیهای دانشگاهها را دختران تشکیل میدهند و در رشتههای مهندسی و تخصصی پیشتاز هستند، اما تنها ۱۲ درصد از سهم زنان در حوزه دانشبنیان را شاهد هستیم که با ظرفیت واقعی آنان فاصله زیادی دارد.
بهروز آذر افزود: دولت متعهد است از تمامی ظرفیتها و برنامههای حمایتی خود برای تقویت حضور زنان در حوزههای نوآوری و دانشبنیان استفاده کند و امید دارد تا سال آینده، سهم مدیریتی زنان در این اکوسیستم به ۳۰ درصد افزایش یابد.
وی به خاطراتی از ملاقات با خانم آزاده داننده، کارآفرین برجسته و الهامبخش، اشاره کرد و گفت: خانم مهندس زاده داننده، زنی بود که با وجود تمامی چالشها، نقشهای مختلف زندگیاش را با هم مدیریت میکرد، او هرگز به دنبال تبدیل شدن به یک ابرزن نبود، بلکه میخواست بهترین نسخه خودش باشد. این طرز فکر برایم بسیار الهامبخش بود.
معاون رئیسجمهور در ادامه خاطرنشان کرد: خانم داننده الگویی موفق برای زنان و دختران ایرانی است و برگزاری جایزه آزاده، راهی برای زنده نگهداشتن نام و منش اوست. این رویداد میتواند به فعالتر شدن زنان و دختران در حوزههای فناوری نوین و اقتصاد دانشبنیان کمک شایانی کند.
بهروز آذر در پایان، با ابراز امیدواری نسبت به افزایش مشارکت زنان در عرصههای مختلف، تأکید کرد که دولت تمام تلاش خود را برای تسهیل حضور زنان در حوزههای دانشبنیان و کاهش موانع کارآفرینی آنان به کار خواهد گرفت.
توضیحات تکمیلی برای بهره برداری بیشتر از خبر:
دومین رویداد «جایزه نوآوری آزاده» با حضور زنان بنیانگذار شرکتهای استارتاپی و شرکتهای فناوری در ۲۵ مهرماه ۱۴۰۳ برگزار شد.
به منظور نکوداشت یاد و خاطره بانوی فقید “مهندس آزاده داننده”، رییس ادوار انجمن ملی زنان کارآفرین و سازمان نظام صنفی استان تهران» جایزه نوآوری آزاده در حوزههای مورد علاقه و فعالیتهای ارزشمند ایشان طراحی، و به شکل یک رویداد سالیانه برگزار میشود. نام و یاد آزاده داننده با کوشش برای رشد و پیشرفت دختران ایران زمین و همگامی آنها با توسعهی فناورانه دنیا گره خورده است؛ لذا در امتداد تلاشهای این بانوی فرهیخته، ارتقای جایگاه دختران و بانوان سرزمین اسلامی- ایرانی ما، در عرصه فناوریهای نویناین جایزه تعریف شده است.
اھﺪاف و دﺳﺘﺎوردھﺎی ﻣﺘﻔﺎوﺗﯽ ﺑﺮای اﯾﻦ ﺟﺎﯾﺰه درﻧﻈﺮ ﮔﺮﻓﺘه ﺷﺪه از ﻗﺒﯿﻞ: ﺷﻨﺎﺳﺎﯾﯽ و ﺗﺸﻮﯾﻖ ﺑﺎﻧﻮان ﺗﻼﺷﮕﺮ در ﻋﺮﺻه ﻓﻨﺎوری اﻃﻼﻋﺎت -ﺗﻘﻮﯾﺖ ﺧﻮداﺗﮑﺎﯾﯽ اﺳﺘﺎرﺗﺎپ ھﺎ -اﯾﺠﺎد دﺳﺘﺮﺳﯽ ﺑه ﺷﺒﮑه اﻋﻀﺎی اﮐﻮﺳﯿﺴﺘﻢ اﺳﺘﺎرﺗﺎﭘﯽ و ﮐﺴﺐ و ﮐﺎرھﺎی ﻧﻮﭘﺎ -ﺗﺒﺎدل ﺗﺠﺮﺑﯿﺎت ﻣﻮﺳﺴﯿﻦ اﺳﺘﺎرﺗﺎپ ھﺎ -ﺷﺒﮑه ﺳﺎزی در ﺷﺮﮐﺖ ھﺎی اﺳﺘﺎرﺗﺎﭘﯽ ﻓﻌﺎل در ﻓﻨﺎوری اﻃﻼﻋﺎت -ﻓﺮﺻﺖ آﻓﺮﯾﻨﯽ ﺑﺮای ﻣﻌﺮﻓﯽ اﺳﺘﺎرﺗﺎپ ھﺎی ﺣﻮزه ﻓﻨﺎوری اﻃﻼﻋﺎت -ﺗﻮﺳﻌه و ﺗﺮوﯾﺞ ﮐﺎرآﻓﺮﯾﻨﯽ در ﺑﺎﻧﻮان.
پایگاه تحلیلی خبری شعار سال، برگرفته از منابع گوناگون