پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۴۱۱۴۹
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۶
رئیس مرکز توسعه دولت الکترونیک، فن‌آوری اطلاعات و آمار گفت: در نمایشگاه الکامپ ۹۵ و در غرفه وزارت کشور تجهیزات انتخابات الکترونیکی نمایش داده می شود.

شعارسال: به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور، امیر شجاعان رئیس مرکز توسعه دولت الکترونیک، فنآوری اطلاعات و آمار اظهار داشت: وزارت کشور به همراه سازمان‌های زیر مجموعه در بیست و دومین نمایشگاه بین المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیکی (الکامپ) حضور خواهد یافت.

وی افزود: نمایشگاه الکامپ ۹۵ از تاریخ ۲۵ تا ۲۸ آذر ماه در محل دائمی نمایشگاه های تهران برگزار می‌شود و غرفه وزارت کشور در سالن ۳۸B (سالن دولت الکترونیک) این نمایشگاه دایر خواهد بود.

شجاعان با اشاره به اینکه در این نمایشگاه، وزارت کشور دستاوردهای خود را در حوزه دولت الکترونیک به نمایش در می‌آورد گفت: در غرفه وزارت کشور تجهیزات انتخابات الکترونیکی نمایش داده می‌شود و بازدید کنندگان می‌توانند با در دست داشتن کارت ملی خود، نسبت به ارائه رای الکترونیکی به صورت نمادین اقدام کنند.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ انتشار: 24آذر1395، کدخبر: 3850800: www.mehrnews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین