پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۵۱۳۳۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۲
آیت‌الله سید محمدمهدی حسینی همدانی ظهر امروز در دیدار با مدیرعامل شرکت برق استان البرز با اشاره به اینکه باید تلاش شود تا خدمات زیرساختی در استان البرز با رشد و توسعه همراه شود، افزود: در این راستا با توسعه زیرساختی می‌توانیم خدمتی ماندگار را به مردم در این استان ارائه دهیم.
شعارسال: وی با اشاره به اینکه حوزه برق یکی از مسائل مهم در کشور و استان به شمار می‌رود، ‌افزود: در این راستا باید تلاش شود تا دغدغه‌ها از میان برداشته شود و به سمت توسعه خدمات‌رسانی پیش برویم.

امام جمعه کرج با تأکید بر اینکه با تقویت و توسعه خدمات زیرساختی می‌توانیم مسیر خدمات‌رسانی به مردم را بیش از گذشته فراهم کنیم،‌ خاطرنشان کرد: باید برای رسیدن به این مهم برنامه‌ریزی‌های بلندمدت داشت تا بتوانیم با استفاده از الگوهای حرکتی به سمت توسعه و رشد سوق داده شویم.

وی جزیره‌ای عمل کردن دستگاه‌ها را یکی از مهمترین معضلات و عدم رسیدن به نتیجه عنوان کرد و بیان داشت: تمامی مجموعه‌ها و دستگاه‌های مختلف در استان باید با در کنار هم بودن و اتحاد، کارها را به سمت جلو حرکت داده تا بتوانیم به سمت توسعه و پیشرفت حرکت کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان البرز با اشاره به مهاجرپذیر بودن استان البرز و روند افزایشی جمعیت این استان تأکید کرد: در این راستا باید پیش‌بینی‌های لازم برای توسعه جمعیت نیز اندیشیده شود چرا که مردم نیاز به خدمات دارند.

حسینی ‌همدانی توسعه خدمات اجتماعی، فرهنگی و ... را از مهمترین نیازهای امروز استان البرز عنوان کرد و گفت: تمامی حرکت‌ها باید در مسیر رشد و تعالی و خدمات‌رسانی به مردم باشد.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار: 27 بهمن 1395، کدخبر: 13951127000927، www.farsnews.com

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۲/۳۰
0
0
چه خوب می شود که این فرمایشات پیاده شود
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین