وی افزود: تولید محصول سالم و ارگانیک ضمن حفاظت از حاصلخیزی باعث افزایش تولید محصول با کمترین تکیه بر مواد شیمیایی می شود.
قربانپور با اشاره به اینکه عملیات کاهش سموم و کودهای شیمیایی با مجموعه سیاستهای این سازمان عجین شده و به صورت یک باور عینی برای همه درآمده، استفاده از کمپوست های خانگی را در تولید محصولات توصیه نمود.
شایان ذکر است در پایان این دوره گواهینامه ای از سوی مرکز تحقیقات استان به شرکت کنندگان دوره اهدا می شود.
در پایان این برنامه اعضا از سبزیجات ارگانیک و خانگی بازدید کردند.
با اندکی تلخیص و اضافات، برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی آوای ترکمن، تاریخ انتشار: 17 اردیبهشت 1396، کد مطلب: - ، www.avayeturkmen.ir