پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۶۷۲۱۳
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۰
پروژه‌ی مولتی مدیای «سى» کاری از همایون شجریان و سهراب پورناظری روی صحنه می‌رود.

شعار سالپروژه‌ی مولتی مدیای «سى» بر اساس دو داستان «زال و رودابه» و «رستم و اسفندیار» از شاهنامه‌ی فردوسی کاری از «همایون شجریان» و «سهراب پورناظری» از پانزدهم مرداد ماه در مجموعه‌ی کاخ سعدآباد روی صحنه می‌رود.

به گزارش خبرنگارعصرایران، به همین مناسبت نشست خبری این رویداد شب گذشته (شامگاه 28 خردادماه) با حضور عوامل آن و اهالی رسانه برگزار شد. در این نشست همایون شجریان (خواننده)، سهراب پورناظری (آهنگساز)، اصغر دشتی (کارگردان)، امیرحسین ماحوزی (دراماتورژ) و مهدی پاکدل، سحر دولتشاهی و امیر جدیدی به عنوان بازیگران پروژه حضور داشتند.

نغمه ثمینی، نویسنده این اثر در این نشست با بیان اینکه این دومین اقتباس او از شاهنامه در سال های اخیر است، افزود: این اثر یک بازخوانی آزاد از قصه ای است که در شاهنامه با آن مواجه هستیم.

او در ادامه با بیان اینکه این کار نه کنسرت است و نه تئاتر بلکه جایی است که این دو به یکدیگر متصل می‌شوند و یک اثر واحد می شوند، افزود: در این اثر سحر دولتشاهی در نقش رودابه، امیر جدیدی در نقش زال، و مهدی پاکدل در نقش رستم ایفای نقش خواهند کرد و دیگر بازیگران نیز بزودی معرفی می شوند.

همایون شجریان نیز در این نشست با بیان اینکه هدف از این اجرا این است که نسل های مختلف بتوانند با آن ارتباط برقرار کنند، تصریح کرد: به دلیل آنکه این اثر در فضای باز باید اجرا شود با همکاری سازمان میراث فرهنگی کاخ سعدآباد را انتخاب کردیم.

این خواننده افزود: در این اثر اشعاری از شاعران مختلف خوانده می شود و فقط قرار نیست از شعرهای شاهنامه استفاده شود.

سهراب پورناظری، آهنگساز پروژه «سی» نیز با اشاره به اینکه از گذشته به اجرای یک پروژه ملی مانند شاهنامه فکر می کرده است، بیان کرد: به همین منظور نشستی با حمید نعمت‌الله، کارگردان داشتیم که او تمام افکار ما را بهم ریخت و ایده ای داد مبنی بر اینکه فیلمی 30 دقیقه‌ای ساخته شود و دریچه ای جدیدی را به روی ما باز کرد اما به دلیل گرفتاری نعمت الله در فیلم سینمایی جدیدش نتوانستیم در این پروژه از او به عنوان کارگردان سینما استفاده کنیم و او به عنوان مشاور پروژه در کنار ما حضور دارد.

وی با بیان اینکه این اثر تلفیقی از موسیقی، نمایش و ویدئو مپینگ است، افزود: موسیقی این اثر شامل موسیقی نواحی، سنتی و معاصر ایرانی به همراه موسیقی کلاسیک غربی است و در آن سازهایی مانند تنبور، سنتور، عود، دوتار، چنگ، بالابان، سه‌تار، تار، سازهای کوبه‌ای و ارکستر غربی وجود دارد.

در بخش پایانی این نشست پرسش و پاسخ با حضور عوامل و خبرنگاران برگزار شد.





با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت تحلیلی خبری عصر ایران ، تاریخ انتشار 29خرداد 96، کدمطلب:۵۴۴۷۴۲، www.asriran.com


اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۶/۰۳/۳۰
0
0
اینم از اسم و رسم پدر خوب استفاده کرد
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۵۸ - ۱۳۹۶/۰۳/۳۰
0
0
همایون شجریان (۳۱ اردیبهشت ۱۳۵۴ تهران) خوانندهٔ موسیقی سنتی ایرانی و نوازندهٔ تنبک و کمانچه است. وی پسر محمدرضا شجریان و برادر مژگان شجریان می‌باشد.
از کودکی علاقه به موسیقی و ریتم در او نمایان بود تا آن که با تشخیص پدر نزد ناصر فرهنگ‌فر به فراگیری تکنیک و شناخت ریتم که اساس موسیقی است پرداخت و چند سالی هم آموختن را نزد جمشید محبی ادامه داد. از ده‌سالگی به همراه خواهرانش نزد پدر آواز را شروع کرد و در دوران بلوغ روزانه تکنیک آواز و صداسازی را به‌صورت فشرده فراگرفت. در همان زمان به هنرستان موسیقی رفت و کمانچه را به عنوان ساز تخصصی خود انتخاب کرد و در خارج از هنرستان به ادامهٔ فراگیری آن نزد اردشیر کامکار و آشنایی با تار و سنتور به صورت گوشی پرداخت.

او از سال ۱۳۷۰ به‌همراه محمدرضا شجریان در کنسرت‌های آمریکا، اروپا و ایران (با تنبک) همراهی کرد و از ۱۳۷۸ به‌بعد در صحنهٔ کنسرت‌ها به هم‌خوانی با پدرش پرداخت. اولین اثر با حضور او یاد ایام نام دارد که در آن اثر همایون شجریان تنبک نوازی را بر عهده داشته است. همایون شجریان کنسرت‌های بسیاری را با بزرگان موسیقی اجرا کرده و آثار زیادی را به همراه آنان در ایران و جهان منتشر کرده‌است که می‌توان به آلبوم کنسرت‌های «بی تو بسر نمی‌شود» و «فریاد» اشاره کرد که هردو اثر در سال‌های ۲۰۰۳ و ۲۰۰۵ نامزد دریافت جایزه گرمی شدند.

اولین آلبوم همایون شجریان که به تنهایی خوانندگی آن را بر عهده داشت «نسیم وصل» نام دارد که آهنگ‌سازی آن را محمدجواد ضرابیان بر عهده داشته‌است در سال ۱۳۸۲ منتشر شد. این سرآغازی بود بر اجرای کنسرت‌ها و آلبوم‌های مستقل او. وی پس از آن در سال ۱۳۸۳ دو آلبوم شوق دوست و ناشکیبا را منتشر کرد و در سال ۱۳۸۴ نقش خیال را به آهنگ‌سازی علی قمصری به بازار عرضه کرد که با استقبال فراوانی روبرو شد. پس از آن در مهرماه ۱۳۸۵ آلبوم با ستاره‌ها که حاصل همکاری او با محمدجواد ضرابیان می‌باشد را به بازار عرضه کرد. در سال ۱۳۸۷ دو آلبوم قیژک کولی و خورشید آرزو را با همکاری گروه دستان منتشر کرد. او آب، نان، آواز را به آهنگسازی علی قمصری در سال ۱۳۸۸ و آلبوم شب جدایی را در سال ۱۳۸۹ منتشر کرد. در سال ۱۳۹۰ او آلبوم شوق نامه و ای جان جان بی‌من مرو را عرضه کرد. آلبوم شوق نامه به نوعی بازیابی تصانیف منسوب به عبدالقادر مراغه‌ای است که حاصل ۴ سال تلاش گروهی به سرپرستی محمدرضا درویشی است.

البته همایون شجریان تا سال ۱۳۸۸ پدرش را در اجراها همراهی می‌کرد. این دو مدت زمانی عضو گروه آوا بودند و در این دوران دو آلبوم غوغای عشق‌بازان و کنسرت محمدرضا شجریان و گروه آوا اجرا و به بازار عرضه شدند.
ترانه «وطن» بر اساس شعری با همین نام از سیاوش کسرایی از کارهایی بود که همایون شجریان چندی قبل از خرداد ۱۳۸۸ منتشر کرد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین