پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۷۳۸۳۶
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۱:۴۱
در بیانیه کاخ سفید درباره این مذاکره تلفنی آمده است که دو رهبر همچنین درباره لیبی و مقابله با فعالیت های تروریستی در منطقه ساحل در آفریقا نیز گفتگو کرده‌اند.

شعار سال: کاخ سفید اعلام کرد که ترامپ با امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه درباره راه‌های افزایش همکاری در زمینه بحران سوریه و عراق و مقابله با نفوذ ایران در منطقه تلفنی گفتگو کرده است.

در بیانیه کاخ سفید درباره این مذاکره تلفنی آمده است که دو رهبر همچنین درباره لیبی و مقابله با فعالیت های تروریستی در منطقه ساحل در آفریقا نیز گفتگو کرده‌اند.

بر اساس این بیانیه ترامپ و ماکرون توافق کرده‌اند که ونزوئلا باید حقوق مردم ونزوئلا را رعایت کند.

رهبران آمریکا و فرانسه همچنین درباره اهمیت اجرای توافق مینسک درباره اوکراین نیز تاکید کرده‌اند.

در حالی روسای جمهوری آمریکا و فرانسه درباره ایران مذاکره تلفنی داشته اند که هفته گذشته، ایالات متحده و سه کشور اروپایی فرانسه، آلمان و بریتانیا روز چهارشنبه در نامه‌ای به سازمان ملل متحد، پرتاب آزمایشی موشک ماهواره‌بر سیمرغ توسط ایران را مغایر با قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت آن سازمان دانستند و گفتند این اقدام تهران اثرات بی‌ثبات کننده‌ای در منطقه دارد.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری انتخاب ، تاریخ انتشار 15 مرداد 96، کدمطلب: ۳۵۸۵۴۶:www. entekhab.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین