پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۷۶۹۵۶
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۵
ناصرخویشتن دار، بعدازظهر جمعه پس از ماه ها مبارزه با سرطان در سن ۶۵سالگی دارفانی راوداع گفتوي دردهه های70و80 گوینده خبر بود و در عرصه دوبله نیزفعالیت داشت.

شعار سال: ناصرخویشتن دار، سال 1330 شهر کاشان است و از سال 63 در عرصه‌ دوبله و رادیو فعالیت دارد. از کارهای وی در بخش مدیریت دوبلاژ می‌توان به فیلم سینمایی «خط لوله»، مستند «قلب‌ها و ذهن‌ها» و ... اشاره کرد. همچنین او سال های زیادی در کسوت گویندگی خبر رادیو و تلویزیون و برنامه های سیاسی فعالیت کرد و در سال 1388 با عنوان شغلی گویندگی خبر باز نشسته شد.

خویشتن دار که چند سال پیش به سرطان معده مبتلا شده بود متاسفانه عصر جمعه در منزل خود درگذشت.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری فردا، تاریخ انتشار 3 شهریور 96، کدمطلب: ۷۱۵۸۲۰:www. fardanews.com


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین