پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۷۸۲۴
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۱
وزیر بهداشت با اشاره به دیدار خود با وزیر بهداشت سوریه، اظهار داشت: در این دیدار در خصوص روابط دو جانبه علمی و پژوهشی ایران و سوریه در حوزه علوم پزشکی گفتگو کردیم و تصمیمات بسیار خوبی گرفته شد

شعارسال: دکتر سید حسن هاشمی در دومین روز سفر خود به لبنان و سوریه با اعلام این مطلب، افزود: بنا شد از فرصت‌های موجود در دو کشور در جهت ارتقای دانش و مهارت‌های علوم پزشکی استفاده شود.

وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران همانند سایر زمینه‌ها، افتخار می کند که در این مقطع زمانی در حوزه علوم، خدمات و مهارت‌های پزشکی مانند انواع پیوندهای قلب، روده، کبد و لوزالمعده بتواند به کشور و ملت سوریه کمک کند.

هاشمی گفت: به زودی تفاهم نامه‌ای به امضا می‌رسد که در قالب آن، شاهد تبادل دانشمندان، پژوهشگران و همچنین دانشجویان بین ایران و سوریه خواهیم بود.

*بازدید وزیر بهداشت از بیمارستان وابسته به هلال احمر در لبنان

وزیر بهداشت و هیأت همراه که در قالب سفری سه روزه به کشورهای لبنان و سوریه سفر کرده اند، از بیمارستان راغب حرب لبنان واقع در جنوب این کشور بازدید کردند.

هاشمی از بخش‌های مختلف این بیمارستان که به سازمان هلال احمر جمهوری اسلامی ایران وابسته است، بازدید و با کادر درمانی و بیماران این بیمارستان، گفتگو کرد.

گفتنی است در این بازدید دکتر دیناروند معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو، دکتر اسدی لاری مدیر کل امور بین الملل وزارت بهداشت، دکتر زارع نژاد مشاور وزیر و رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت و جمعی از مدیران و مسوولین حضور داشتند.

وزیر بهداشت پس از بازدید از بیمارستان راغب حرب، راهی سوریه شد تا به زیارت حرمین حضرت زینب (س)و حضرت رقیه (س) مشرف شود.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار:18دی1394، کدخبر: 94101810133: www.isna.ir

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین