پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۹۵۹۶۹
تاریخ انتشار : ۱۱ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۳
جانشین رئیس پلیس راهور نیروی انتظامی از کشته شدن 10 هزار و 770 نفر در اثر حوادث جاده ای در هفت ماه سال جاری در جاده های کشور خبر داد و گفت: روند کاهش حوادث جاده ای رضایت بخش نیست.

شعار سال: سردار موسی امیری پنجشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در آمل افزود: این تعداد کشته در مقایسه با مدت مشابه پارسال 108 نفر و در مجموع حدود یک درصد کاهش دارد.

وی با تاکید بر این که آمار تعداد کشته های حوادث رانندگی کشور بالاست، تاکید کرد: باید همچنان مراقبت های بیشتری برای کاهش تلفات جاده ای اعمال شود و در این میان فرهنگ سازی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
سردار امیری همچنین ارایه تسهیلات لازم و ضروری برای اصلاح زیرساخت ها و نیز افزایش ایمنی خودروها را هم از عوامل تاثیرگذار در کاهش حوادث دانست و افزود: روند کاهشی تلفات جاده ای از سال 85 آغاز شد و همچنان نیز ادامه دارد، ولی اکنون این روند بسیار کند شده و کاهش یک درصدی تلفات در واقعیت امر آمار قابل قبولی نیست.

** مشخص شدن تعیین سهم دستگاه ها در حوادث
جانشین رئیس پلیس راهور همچنین به تاکیدهای اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی در آیین جشن دانش آموختگی دانشگاه علوم انتظامی در باره تعیین سهم دستگاه ها در سوانح اشاره کرد و گفت: تعیین سهم سبب می شود تا دستگاه ها به نقش خود در کاهش تصادفات عمل کنند.
وی اضافه کرد: معاون اول رئیس جمهوری نیز دستوری خطاب به وزارتخانه ها و دستگاه های اجرایی صادر کرد که به موجب آن، 2 ماه فرصت داده شده تا نقشه راه ایمنی جاده ای برای کاهش حوادث طراحی شود.
سردار امیری همچنین از تهیه نقشه راه ایمنی جاده ای خبر داد و گفت که این نقشه راه در کمیسیون ایمنی راه وزارت راه و شهرسازی با همکاری همه دستگاه ها از جمله پلیس تهیه شده است.
وی افزود: در این نقشه راه پنج محور اصلی پیش بینی شده که در قالب سه برنامه کوتاه، میان و بلند مدت در بازده زمانی 10 ساله اجرایی می شود.
جانشین رئیس پلیس راهور ناجا ابراز امیدواری کرد که با تدوین و عملیاتی شدن نقشه راه ایمنی جاده ای، تلفات حوادث جاده ای در ایران به کمتر از 9 هزار نفر برسد.
وی با بیان اینکه در کنار ایمن سازی جاده ها، خودروها و مهارت رانندگی، مدیریت پس از حوادث و امداد و نجات نیز باید تقویت و قوی شود، گفت: حدود 40 تا 50 درصد آمار اعلامی از سوی پزشکی قانونی مربوط به کشته شدن افراد پس از وقوع حوادث جاده ای است که ناشی از دیر رسیدن مصدومان به بیمارستان است.
سردار امیری با اشاره به این که بر اساس آمار هفت ماهه امسال، 73 درصد تصادفات ثبت شده پلیس در جاده ها و 27 درصد در حوزه درون شهرها بوده است، افزود: با توجه به آمار قابل توجه تلفات جاده ای باید برای ارتقای ایمنی راه ها به طور جدی تلاش شود.

** پلیس به دنبال افزایش جریمه ها در سال 97
جانشین رئیس پلیس راهور ناجا همچنین در پاسخ به این پرسش که جرایم رانندگی در سال 97 افزایش خواهد یافت یا نه ؟، گفت: ما به دنبال افزایش جریمه در سال آینده هستیم.
وی افزود: به دنبال رایزنی با مجلس برای افزایش جرایم هستیم و معتقدیم که جرایم موجود بازدارندگی کافی ندارد.

** افزایش شماره گذاری خودروهای داخلی و وارداتی
جانشین رئیس پلیس راهور ناجا همچنین در خصوص افزایش شماره گذاری خودروهای وارداتی در پنج ماهه نخست امسال اشاره کرد و گفت: با وجود افزایش واردات خودرو به کشور، حجم شماره گذاری این نوع خودروها نیز بیشتر بوده اما در سه ماهه گذشته با کاهش واردات، روند شماره گذاری خودروهای وارداتی نیز کمتر شده است.
وی تاکید کرد: البته شماره گذاری خودروهای داخلی امسال روند خیلی خوبی داشته و این نشان از میل زیاد مردم به خرید خودروهای داخلی بوده است.
سردار امیری یادآور شد: کاهش چشمگیر شماره گذاری موتورسیکلت ها نیز امسال بسیار قابل توجه بوده و این نشان دهنده این مهم است که مردم با توجه به خطرهای زیاد این وسیله نقلیه به دنبال استفاده از وسایل ایمن تر هستند.
سردار امیری برای سخنرانی در یادواره شهدای محله رجایی آمل به این شهرستان سفر کرد.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری قطره ، تاریخ انتشار 10 آذر 96، کدمطلب:nn40345436، www.ghatreh.com


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین