پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۱۰۷۵۸
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۷:۴۲

نقش مهم فضای مجازی در کنشگری جامعه

مدیر کل هماهنگی و ساماندهی امور جوانان گفت: اگر رسانه ای را ببندیم و محدود کنیم حتما رسانه راه دیگری برای رسیدن به مخاطب پیدا می کند و نباید به رسانه ها فشار بیاوریم.

شعارسال: امید محدث، مدیر کل هماهنگی و ساماندهی امور جوانان در همایش ملی کنشگری اجتماعی ویژه سازمان های مردم نهاد جوانان گفت: ارتباط مستقیمی بین فضای مجازی و جوانان وجود دارد که بسیار مهم است، در زلزله کرمانشاه شاهد این ارتباط عمیق بودیم که سازمان های مردم نهاد چگونه در در کنشگری حضور داشتند.

وی افزود: باید از ظرفیت خانه های جوان و جوانان برای کمک به اقشار جامعه استفاده کرد ، و این ظرفیت را می تواند فضای مجازی ایجاد کند بین مخاطب و افکار عمومی که در واقع بیناین دو تفاوت وجود دارد که مخاطب دریافت کننده اطلاعات است و افکار عمومی پذیرنده همان اطلاعات، که این موضوع بسیار قابل توجه است.

مدیر کل هماهنگی و ساماندهی امور جوانان با اشاره به اینکه رسانه دچار تغیر شده است گفت: هر نسلی رسانه خودش را دارد و هر رسانه نیز هدف خود را دنبال می کند برای یک نسل وب یک در اولویت بود و برای نسل دیگری وب دو و این روند ادامه خواهد داشت.

محدث در مورد محدود کردن رسانه ها گفت: اگر رسانه ای را ببندیم و محدود کنیم حتما رسانه راه دیگری برای رسیدن به مخاطب پیدا می کند و نباید به رسانه ها فشار بیاوریم.

وی با اشاره به نقش مهم فضای مجازی در کنشگری در جامعه گفت: فضای مجازی امروز رسانه نسل خودش است و در فضای مجازی مردم هویت سازی می کنند همچنین در این دنیای مجازی می توان بسیاری از فعالیت های دنیای واقعی را مدیریت کرد.

محدث در مورد گام های مثبت فضای مجازی در دنیای امروز گفت: فضا های وب یک باعث شد تا گام های مثبتی در راه ارتباطات صورت بگیرد همچنین با پیشرفت رو به رشد وب شاهد وب دو بودیم که تغیرات بسیاری را ایجاد کرد، در وب دو فصا زنده بود و ارتباطات نیز بیشتر شد.

محدث افزود: فضای مجازی قابلیت فضلیت بخشی به جامعه دارد و ما نهاد های غیر دولتی و مردمی را میبینیم که رکن اصلی آنها در شبکه سازی است و قدرت اصلی آن در این موضوع است.

مدیر کل هماهنگی و ساماندهی امور جوانان با اشاره به تاثیر فضای مجازی در حوادث دو سال گذشته تا کنون گفت: در پلاسکو شاهد کنش اجتماعی نبودیم و ضد مشارکت اجتماعی بود زیرا زمانی که این فاجعه اتفاق افتاد مردم اجازه ندادند روند امدادرسانی به درستی انجام شود.

محدث ادامه داد: اما فضای مجازی نیز در این حادثه کمک ویژه کرد که کمک ها مردمی در واقع نه به صورت منظم، به آتش نشانان مانند رسید مانند اب و غذا اما نمی توان این موضوع را یک کنشگری موفق نامید.

وی با اشاره به حادثه زلزله کرمانشاه و کمک سازمان های مردم نهاد در این زلزله گفت:اما در حادثه کرمانشاه این اتفاق رخ داد و مردم در فضای مجازی به یکدیگر کمک کردند و یک کنش اجتماعی اتفاق افتاد و همه توانستند یک هدف را دنبال کنند.

محدث در خاتمه گفت: در حادثه کرمانشاه نهاد های مردمی وارد عمل شدند و بسیار منظم با همکاری نیرو انتظامی کمک ها را به صورت کاملا دقیق و طبق یک برنامه مشخص به مردم برسانند.

سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری برنا، تاریخ انتشار: 26بهمن1396 ، کدخبر: 677476: www.borna.news
خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Germany
۰۹:۳۴ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۸
0
0
دقیقا همونطور که میتونه تو کرمانشاه مفید باشه میتونه مثل اغتشاشات مضر باشه
پس باید مدیریت خوبی بشه
همین الات تو تلگرام دارن مواد مخدرو به راحتی میفروشن
ا.ف75
ناشناس
Germany
۱۸:۰۷ - ۱۳۹۶/۱۱/۳۰
0
0
خیلی ممنون حرف هایی که زمان فیلتر شدن تلگرام زدیم رو الان دوباره بهمون دارین برمیگردونین.مردم میدونن چی براشون خوبه و چی براشون بده انقدر مردمو تو تنگنا نذارید
ن.ف83
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین