پروفسور سميعي افزود: مرکز علوم اعصاب تهران سال آينده راهاندازي و مرکز دستگاه (ام.آر.آي) در اتاق عمل که از جديدترين و گرانترين تکنولوژي عمل جراحي مغز و اعصاب بوده در اين مرکز راهاندازي ميشود.
بنيان گذار رشته جراحي قاعده جمجمه در جهان گفت: اين مرکز الگويي خواهد شد تا رشتههاي ديگر و کارهاي ديگر خود را با اين الگو هماهنگ کنند.
وي گفت: آمادگي ارائه و اجراي يک طرح در همدان به عنوان زيرمجموعه مرکز علوم اعصاب تهران را داريم تا اين مرکز بتواند با حمايتهاي خود بهگونهاي عمل کند که به وضعيت بيماران در همدان رسيدگي شده و نياز به مراجعه به مرکز نباشد.
پروفسور سميعي با بيان اينکه سمت دبيري فدراسيون جهاني انجمن جراحي مغز و اعصاب در سال 1997 به او سپرده شده است افزود: مرکز علوم اعصاب در آلمان بنا شده و امروز جراحي اعصاب براي هيچ بيماري با رعايت تمام نکات ايمني خطرناک نيست.
رئيس مجمع جهاني جراحان مغز و اعصاب با بيان اينکه مسووليت مرکز علوم اعصاب ايران به بنده سپرده شده است، گفت: کساني در اين مرکز فعاليت خواهند کرد که لياقت کار و پيشرفت در کار را داشته باشند.
پرفسور سميعي با اشاره به اينکه آرزوي وي کسب نمره يک ايران در علوم اعصاب است، افزود: آرزوي ديگر من اين بوده که دانشجويان ايراني از علم و دانش ديگران تقليد نکنند و خود موارد و مسائل جديد را کشف کنند.
سميعي با تأکيد بر اينکه تحريم هيچ گاه به علم و دانش ايرانيها تأثير نگذاشت، افزود: شايد تحريم از نظر اقتصادي ضرر برساند اما بر دانش نتوانست تأثير بگذارد و بهترين کنگرهها در ايران برگزار شد.
استاندار همدان نيز در ديدار پروفسور سميعي وي را افتخار ايران خواند و گفت: پروفسور سميعي انسان معمولي و وابسته به يک کشور نيست، بلکه دانش و توانمندي وي به بشريت تعلق دارد.
با اندكي اضافه و تلخيص برگرفته از وب سایت خبرگزاری موج، تاریخ انتشار: 19 مهر 1394، كدمطلب: - ، www.mojnews.com