پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۴۵۳۵۱
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۷:۰۳
قائم مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از روزنامه‌ نگاران خواست با استفاده از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات از اسناد غیر محرمانه و غیر حریم دستگاه‌های دولتی و عمومی مطالبه کنند.

شعار سال: قائم مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از روزنامه‌ نگاران خواست با استفاده از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات از اسناد غیر محرمانه و غیر حریم دستگاه‌های دولتی و عمومی مطالبه کنند.

حسین انتظامی قائم‌ مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در زیر توییتی از سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اعلام کرد که روزنامه نگاران می‌توانند از ظرفیت قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات برای دریافت اسناد غیرمحرمانه سازمان ها استفاده کنند.

متن کامل توییت انتظامی به این شرح است: همکاران روزنامه نگار می‌توانند از ظرفیت قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات استفاده کنند و هر سند غیرمحرمانه و غیرحریم خصوصی را از هر دستگاه دولتی یا عمومی مطالبه کنند: نامه، قرارداد، صورتجلسه و .... http://foia.iran.gov.ir و اگر ندادند به کمیسیون شکایت کنند.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری قطره، تاریخ انتشار 7 مرداد 97، کدمطلب: 43652438، www.ghatreh.com


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین