وی افزود: این نمایشگاه به دنبال کمک به افزایش امنیت غذایی در کشور است که از طریق شکلگیری صنعتی تولیدات خوراک دام، طیور و آبزیان محقق میشود.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور ادامه داد: در حوزه جهانی چند سالی است که موضوع مقاومت آنتیبیوتیکها به عنوان یک مشکل توجه میشود؛ در شکل غیرهدفمند (تولید خوراک دام، طیور و آبزیان) امکان ردیابی آنتیبیوتیکها وجود ندارد و همچنین ممکن است مقاومت آنتیبیوتیکی و باقیمانده آنتیبیوتکی ایجاد شود که میتواند برای سلامت جامعه مخاطرهآمیز باشد.
وی تصریح کرد: حاکمیت به دنبال سیاستگذاریهایی است که تولیدات این بخش به سمت صنعتی شدن حرکت کند که برگزاری چنین نمایشگاههایی به این امر کمک میکند تا در آینده مخاطرات بهداشتی ایجاد نشود.
رفیعپور با بیان اینکه سازمان دامپزشکی کشور عملیات ردیابی خود را از مزرعه تا سفره مردم در دستور کار خود دارد گفت: تحقق این امر با اتوماسیون و صنعتی شدن به دست میآید.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: پروانه بهداشتی و بهرهبرداری که به تولیدکنندگان داده میشود به این معنی است که مصرف کننده نهایی متوجه میشود محصولی که مصرف میکند از مزرعه تا انتهای سیکل مصرف تحت کنترل است.
* در تولیدات صنعتی محصولات تراریخته رهگیری میشود
وی یادآور شد: محصولات تراریخته را نیز حتی از طریق صنعتی شدن میتوان رهگیری کرد؛ در تولیدات صنعتی این رهگیری امکان کنترل دارد.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور اظهار داشت: 70 درصد هزینههای تولید فرآوردههای خام تولید دامی مربوط به هزینه خوراک دام، طیور و آبزیان است که با صنعتی شدن این بخش میتوان ضریب تبدیل را بالا برد و هزینههای تولید فعالین بخش (دام، طیور و آبزیان) را کاهش داد.
بنابراین گزارش بخش اعظم ماده اولیه (ذرت و سویا) خوراک دام، طیور و آبزیان از خارج از کشور وارد میشود.
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری تسنیم ، تاریخ انتشار: 20 مرداد 1397 ، کدخبر: 1799271 ، www.tasnimnews.com
امیدوارم در این میان اینها نیان بازبا سلامت مردم بازی کنن به اسم صنعتی شدن