پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۷۶۶۹
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۷
نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران ایجاد سفره خانه به جای کتابفروشی در نزدیکی دانشگاهها را تاسف بار دانست و از توزیع مواد مخدر در پوشش میوه فروشی در دو خیابان شهر تهران خبر داد.

شعارسال: مرتضی طلایی، نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران در قالب تذکری در ابتدای دویست و شصتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران گفت: در محدوده خیابان ولیعصر تا میدان انقلاب که دانشگاه‌های تهران، امیرکبیر و چندین دانشگاه دیگر وجود دارد بیش از ده‌ها سفره‌خانه و قلیان‌کشی ایجاد شده است.

وی اظهار داشت: هم اکنون شاهد هستیم که با سرعت بسیاری کتاب‌فروشی‌ها جمع آوری می‌شوند و از سوی دیگر، جای خود را به سفره‌خانه‌ها و قهوه‌خانه‌ها می‌دهند.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران خواستار جلوگیری از ایجاد سفره خانه ها در نزدیکی محیط های علمی و دانشگاهی شد.

وی در ادامه به موضوع نمایشگاه بین المللی اشاره کرد و گفت: در سال ۸۳ به لحاظ مشکلات ترافیکی که نمایشگاه کتاب به وجود آورد، شهردار وقت جلوی نمایشگاه را مسدود کرد و امروز شاهد ایجاد یک نمایشگاه هستیم که می‌تواند بسیاری از مشکلات ترافیکی را در هنگام برگزاری رفع کند.

وی افزود: ساماندهی برگزاری نمایشگاه‌ها هنوز اتفاق نیفتاده است و هم‌زمان با برگزاری نمایشگاه کتاب، ۳ نمایشگاه دیگر نیز به صورت هم‌زمان اجرایی می‌شود.

طلایی همچنین به بازدید خود از محله حکیمیه اشاره کرد و گفت: نظرات اهالی این محله نشان می داد که یک نوع غفلت نسبت به افکار عمومی در مجموعه شهرداری وجود دارد که نتیجه و پیامد آن این است که مردم احساس می‌کنند مدیریت شهری در مقابل مردم ایستاده است.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران افزود: اینکه مدیریت شهری در مقابل مردم است، چنین چیزی وجود ندارد و معتقدیم هدف شهرداری خدمت به شهروندان است، ولی در اقدامات و پروژه‌هایی که صورت می‌گیرد، مطالعات کارشناسی نداریم که نتیجه آن، اعتراضات گسترده‌ای می‌شود که مجبور می‌شویم با هزینه‌های میلیاردی که برای پروژه‌ها داشتیم، آن را متوقف کنیم.

وی افزود: مرکز اتحاد را برای کارآفرینی در منطقه حکیمیه ایجاد کردیم که اهالی این منطقه با ایجاد چنین مرکزی مخالف هستند و عنوان می‌کنند مشکلاتی را به وجود آورده است.

طلایی بیان داشت: باید برای اداره مراکز بهاران و اتحاد که توسط شهرداری به وجود می‌آید، تدبیری صورت گیرد و این مراکز باید به دست خود مردم و در محلات مدیریت شوند.

طلایی اعلام کرد: در منطقه تهرانپارس شرقی، ۲ خیابان احسان و امید وجود دارد که از ساعت ۱۱ و نیم شب وانت‌بارهای میوه‌فروشی در تمام این خیابان مستقر می شوند و پیاده روها نیز محل بساط گستری می شود.

وی ادامه داد: حال سؤال اینجاست که در ساعت ۱۱ و نیم شب چه کسی میوه می‌خرد؟ در دل عنوان میوه‌فروشی، مواد توسط این وانت‌ها توزیع می‌شود.

وی گفت: در یک خیابان چندین مغازه ساخته می‌شود که به صورت غیرقانونی است و هنگامی که ساخت تمام می‌شود، شهرداری جلوی آن را نیوجرسی می‌گذارد. مردم این موضوعات را می‌بینند و در محلات ما آنقدر با این عدم مدیریت مواجه می‌شویم که متحیر می‌مانیم.

وی اظهار داشت: وجود سد معبر و شهربان که باید پیگیر مباحث نظارتی اینچنینی باشند عملا کارکردی را ندارند.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ انتشار: 28اردیبهشت1395، کدخبر: 3661386: www.mehrnews.com

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین