پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پنجشنبه ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 28
کد خبر: ۲۴۴۶۶۲
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۳۹۸ - ۰۰:۲۳
رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و باشگاه دانش پژوهان جوان گفت: نوعی سنجش با ساز و کار غیر آزمونی و حذف آزمون درسی انتخاب دانش‌آموزان برای ادامه تحصیل در مدرسه‌های استعداد درخشان دنبال می‌شود.
شعارسال:رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و باشگاه دانش پژوهان جوان گفت: نوعی سنجش با ساز و کار غیر آزمونی و حذف آزمون درسی انتخاب دانش‌آموزان برای ادامه تحصیل در مدرسه‌های استعداد درخشان دنبال می‌شود.
 
فاطمه مهاجرانی روز یکشنبه در حاشیه گردهمایی روسای اداره‌های استعداد درخشان و دانش پژوهان کشور در مجتمع رفاهی فرهنگیان شهمیرزاد استان سمنان در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: مدارس استعداد درخشان باید دانش آموز را انتخاب کنند و حتما باید ساز و کار انتخابی وجود داشته باشد و انتخاب در مسیر آزمون نباشد.
 
 وی ادامه داد: ساز و کار غیر آزمونی برای انتخاب دانش‌آموزان در دست تدوین است، ولی تا محقق شدن این رویکرد شیوه‌ انتخاب لزوما نباید درسی باشد.
 
مهاجرانی تصریح کرد: برگزاری آزمون انتخابی برای ورود به مدرسه‌های استعداد درخشان صرفا با تاکید بر منابع درسی حفظی برای دانش‌آموزان آسیب زا است و دوره ابتدایی به عنوان بخشی مهم از آموزش نباید تحت تاثیر فشار آزمون باشد.
 
رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و باشگاه دانش پژوهان جوان گفت: انتخاب دانش‌آموزان در مدرسه‌های استعداد درخشان اجتناب ناپذیر است،  ولی سنجش درسی نخواهد بود.
 
وی بیان کرد: توسعه مدرسه‌های استعداد درخشان در سه محور آموزشی، پژوهشی و پرورشی دنبال می‌شود و در محور آموزشی  سعی بر غنی سازی آموزشی با  کمک کتاب‌های تکمیلی و برگزاری کارگاه آموزشی است.
 
وی یادآور شد: در رویکرد توسعه و تقویت مدرسه‌های استعداد درخشان در محور پرورشی تاکید بر تقویت مهارت زندگی و تربیت دانش آموزان سرآمد در زندگی در کنار تحصیل است و همچنین برنامه‌های قرآنی و فرهنگی ویژه نیز در دستور کار است.
 
رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و باشگاه دانش پژوهان جوان خاطرنشان کرد: توسعه مدرسه‌های استعداد درخشان بر پایه پژوهش با کمک ستاد علم و فناوری رئیس جمهوری و سازمان فضایی دنبال می شود.
 
گردهمایی روسای اداره‌های استعداد درخشان و دانش پژوهان کشور با حضور رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و باشگاه دانش پژوهان جوان، مدیران ۳۱ استان کشور، ۱۶ تن از معاونان و کارشناسان مرکز ملی استعدادهای درخشان با هدف تبادل تجربه‌ها و هم افریی برای ایجاد کیفیت‌افزایی در مدرسه‌های تیزهوشان به مدت سه روز برگزار می شود.
 
یک هزار و ۷۰۰ دانش‌آموز تیزهوش استان سمنان در ۱۶ مرکز آموزشی استان مشغول به تحصیل هستند.
 
 
شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایرنا   ،تاریخ انتشار:   19  آبان 1398،کدخبر:    83548365،www.irna.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
0
0
تنوع مدارس دیگه باید برداشته بشه و تحصیل برای همه یکسان باشه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
0
0
جداسازی دانش آموزان از هم اصلا کار درستی نیست و تاثیر منفی داره
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین