پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
سه‌شنبه ۲۴ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 15
کد خبر: ۲۶۵۶۴۳
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۳:۳۱

برای تعویق ۳ ماهه اقساط به بانکها مراجعه نکنید

رئیس کل بانک مرکزی از صاحبان کسب و کارهایی که به تشخیص خود مشمول تعویق اقساط وام هایشان به مدت سه ماه می شوند خواست از مراجعه به شعب بانک ها خودداری کنند و تاکید کرد بانک ها اطلاع رسانی ضروری را خواهند داشت.

شعار سال: عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی طی یادداشتی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت:

از دغدغه های مهم اینجانب و مدیران محترم بانک ها خدمت رسانی به مردم با کمترین آسیب به همکاران تلاشگر شعب و مردم عزیز است. ضمن تقدیر مجدد از همکاران عزیز بانکی که در هر شرایطی در خدمت مردم هستند با توجه به تصمیم شواری پول و اعتبار، حمایت دولت محترم و تعیین مصادیق فعالیت های آسیب دیده از شیوع کرونا، از صاحبان کسب و کارهایی که به تشخیص خود مشمول تعویق اقساط وام هایشان به مدت سه ماه می شوند تقاضا می کنم از مراجعه به شعب بانک ها خودداری کنند. با توجه به هماهنگی به عمل آمده، مدیران محترم بانک ها نیز اقدام لازم انجام داده و اطلاع رسانی ضروری را خواهند داشت. همه با هم کمک کنیم شیوع ویروس کنترل و با یاری خداوند متعال و همت مردم متوقف شود.

شعار سال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار: 23اسفند1398 ، کدخبر: 2222578: www.tasnimnews.com

خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین