پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۶۹۶
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۴
سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: فیلترینگ به این مفهوم نیست که دولت ملت را از قوه تعقل و تصمیم گیری ناتوان می‌بیند چرا که دولت پدر معنوی جامعه است و باید خود را در قبال آن مسئول بداند.

شعارسال: سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: فیلترینگ به این مفهوم نیست که دولت ملت را از قوه تعقل و تصمیم گیری ناتوان می‌بیند چرا که دولت پدر معنوی جامعه است و باید خود را در قبال آن مسئول بداند.

علی اسفنانی در گفت‌و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه اصفهان، با اشاره به فعالیت کارگروه تعیین محتوای مجرمانه رایانه‌ای در خصوص احتمال فیلترینگ کامل یا هوشمند تلگرام در ایران اظهار کرد: این کارگروه هیچ گاه اصل تصمیم یا فعالیت خود را بر فیلترینگ یک شبکه اجتماعی نمی‌گذارد با این حال باید سنجید که استفاده از یک شبکه اجتماعی خاص با چه معایب یا محاسنی برای جامعه هدف رو به رو است.

وی با بیان اینکه برای قانون و حاکمیت حفظ صلاح جامعه در اولویت است، افزود: فیلترینگ فضاهای غیر مجاز کمترین کاری است که دولت‌ها باید در قبال جوامع خود انجام دهند؛ فیلترینگ به این مفهوم نیست که حاکمیت ملت را از قوه تعقل و تصمیم گیری ناتوان می‌بیند اما دولت پدر معنوی جامعه است و باید خود را در قبال آن مسئول بداند.

سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی گفت: اگرچه رییس جمهور از ابتدای شکل گیری دولت بنا را بر فیلترینگ نکردن کامل شبکه‌های اجتماعی قرار داده و در سخنرانی اخیر خود نیز بر لزوم اعتماد به جوانان سخن گفته اما زمانی که هشدار و پیشگیری نتیجه نمی‌دهد باید چاره‌ای اندیشید.

نماینده مردم فریدن، فریدون شهر و چادگان در مجلس شورای اسلامی در عین حال با تاکید بر اینکه اقدامات سلبی در بدنه قوه مقننه نیز پر طرفدار نیست، ادامه داد: اگر مصادیق مجرمانه با فیلترینگ موردی، دستی یا هوشمند قابل برطرف شدن کامل هستند دیگر نیازی به فیلترینگ کلی نیست اما زمانی که 65 درصد یک شبکه اجتماعی که بیش از 7 میلیون شهروند ایرانی از آن استفاده می‌کنند دارای مصادیق مجرمانه وخلاف اخلاق است باید به شکل دقیق از سوی مراجع ذی صلاح مورد ارزیابی قرار بگیرد.

اسفنانی ادامه داد: در حال حاضر 12 درصد ایرانیان از تلگرام استفاده می‌کنند و باید دید که تصمیم نهایی کارگروه تعیین محتوای مجرمانه رایانه‌ای چه خواهد بود این در حالی است که حجم قابل توجهی از این شبکه اجتماعی به موضوعات آموزنده ارزشی، دینی، ادبی و مذهبی اختصاص دارد و نمی‌توان از آنها نیز چشم پوشی کرد.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از وب سایت خبرگزاری دانشجویان ایران "ایسنا" ، تاریخ انتشار دوشنبه 18 آبان 1394 ، کد مطلب : 94081810731 : www.isna.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
طاهان
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۳۸ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۸
0
0
به نظر من با اين اوضاع مسايل امنيت اخلاقي فيلتر كردن مسايل بد اخلاقي لازمه
ناشناس3
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۸ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۹
0
0
بنظر من با فیلتر کردن مشکلی حل نمیشه
بجای فیلتر کردن راه های بهتری برای آموزش فرهنگ استفاده صحیح از لوازم و ابزارهای موجود پیدا کنن
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین