پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
جمعه ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 16
کد خبر: ۲۷۴۰۸
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۱
مدیر گروه بانکداری اسلامی پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی گفت: نحوه هزینه کرد مالیات در کشور بسیار مهم است هم اکنون مردم به این باور رسیده‌اند که اگر این منابع را حفظ کرده و خود هزینه کنند بهتر است تا اینکه آن را به دولت بدهند.

شعار سال: کامران ندری، در مورد فرارهای مالیاتی در کشور اظهار داشت: نظام اطلاعاتی دقیقی در این زمینه وجود ندارد ضمن آنکه بحث فرهنگ سازی نیز در خصوص فرارهای مالیاتی مطرح است.

وی افزود: سیستم اطلاعاتی دقیقی در مورد فعالیت‌های اقتصادی و میزان آن وجود ندارد و این موضوع دارای نواقصی است که نیازمند اصلاحات ساختاری در سازمان امور مالیاتی است .

ندری خاطر نشان کرد: البته مجازات های بازدارنده‌ای هم که سبب شود فرار مالیاتی کمتر شود درسیستم قضایی وجود ندارد و در کل دچار ضعف های اساسی در این خصوص هستیم.

مدیر گروه بانکداری اسلامی در خصوص چرایی فرار مالیاتی در کشور گفت: زمانی که مردم ثمرات پرداخت مالیات و خدمات دولتی را نمی‌بینند، انگیزه‌ای هم برای پرداخت مالیات نخواهند داشت.

وی تصریح کرد: در صورتی که مالیات به درستی خرج شود و سطح رفاه در جامعه افزایش پیدا کند این موضوع می تواند در فرهنگ سازی برای پرداخت به موقع مالیات مؤثر باشد.

ندری خاطر نشان کرد: به راحتی از روی اطلاعات مالی افراد می‌توان فهمید که این افراد در اظهارنامه خود حقیقت را می گویند یا حقیقت را کتمان می کنند.

وی با اشاره به اهمیت راستی‌آزمایی اظهارنامه‌های مالیاتی گفت: چند ماه پیش نخست وزیر انگلستان به دلیل ابهام در اظهارنامه مالیاتی‌اش مورد مواخذه قرار گرفت و این امر نشان از اهمیت این موضوع در سایر کشورها دارد.

مدیر گروه بانکداری اسلامی با بیان اینکه ثمرات پرداخت مالیات برای مردم محسوس نیست خاطر نشان کرد: نحوه هزینه کرد مالیات در کشور بسیار مهم است هم اکنون مردم به این باور رسیده‌اند که اگر این منابع را حفظ کرده و خود هزینه کنند بهتر است تا اینکه آن را به دولت بدهند.

اخیرا رییس سازمان امور مالیاتی اعلام کرد: بر اساس برآوردها میزان فرار مالیاتی در کشور بین 15 تا 30 هزار میلیارد تومان است.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری کار ایران «ایلنا»، تاریخ انتشار 10 شهریور 95 ، کد مطلب: 404947: www.ilna.ir

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین