پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۷۹۷۳
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۵
قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل از ورود هیات هایی از کشورهای روسیه، آلمان و فرانسه به ایران خبر داد و گفت: روسای ۱۲ دانشگاه روسی برای همکاری با ۱۲ دانشگاه داخلی به ایران می آیند.

شعار سال: دکتر حسین سالارآملی صبح دوشنبه در نهمین نشست معاونان و مدیران بین الملل دانشگاه ها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی و پارک های علم و فناوری منتخب که در وزارت علوم برگزار شد، با اشاره به بحث بین‌المللی‌سازی دانشگاه ها گفت: با توجه به پتانسیل و ظرفیتی که دانشگاه های داخل کشور از آن برخوردار هستند ما نتوانستیم سهم منطقه ای و جهانی خود را از توسعه علم و فناوری به دست بیاوریم همچنین در نوشتن یکسری از مقررات بین المللی در این زمینه فعال نبوده ایم.

وی ادامه داد: اعتقاد ما این است که بدون تضمین جریان علم و فناوری امنیت کشور تامین نمی شود و همکاری های علم و فناوری به عنوان یک سرمایه مهم در داخل کشور است.

وی با بیان اینکه ما چاره ای نداریم و باید به دنیای پیشگامان علم و فناوری بپیوندیم، افزود: علم و فناوری و بین المللی سازی که می خواهیم در داخل کشور پیش ببریم یک پدیده مستقل و خودبخودی نیست و باید بخش های مختلف کشور در این زمینه همکاری کنند.

قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل ادامه داد: در سال گذشته از لایه اولیه همکاری بین المللی به لایه درونی تر نفوذ کرده ایم. هدف ما عبور کردن به لایه های عمیق‌تر است که این لایه های عمیق‌تر شامل پروژه های مشترک با اساتید خارجی، برگزاری دوره های مشترک در سطح دکتری با کشورهای خارجی و جذب دانشجوی خارجی است. بر همین اساس ورود و خروج دانشمندان بزرگ دنیا به کشور بسیار مهم است.

وی ادامه داد: مهر ماه امسال روسای ۱۲ دانشگاه روسی قرار است به ایران آمده و با ۱۲ دانشگاه بزرگ داخلی همکاری کنند همچنین رئیس موسسه ماکس پلانک و همراهان وی مهرماه وارد کشور خواهند شد. DFG بزرگترین موسسه حامی علم و فناوری از فرانسه وارد ایران می شود با این روند امیدواریم ایران به قطب علم و فناوری منطقه تبدیل شود.

سالار آملی ادامه داد: در عرض سه ماه اول امسال سه دوره مشترک با کره جنوبی و دو کشور اروپایی در مقطع دکتری مجوز برگزاری آن صادر شده است و از اوایل مهر ماه اجرایی می شود. در بخش پژوهش و فناوری سال گذشته ۱۴۱ پروژه مشترک با کشورهای دنیا داشتیم و آرزوی ما این است تا ۱۰ سال آینده به جایی برسیم که ۱۰ درصد پژوهش های ما بین المللی شود.

وی ادامه داد: در سال ۹۴، ۲۱۰۰ دانشجوی خارجی به ایران آمدند که ۱۱۰۰ نفر آنها بورسیه و هزار نفر با هزینه خود در ایران تحصیل می کنند که این مساله بسیار حائز اهمیت است.

با اندكي تلخيص و اضافات برگرفته از خبرگزاري مهر، تاریخ انتشار: 15 شهریور 1395، کد مطلب: 3761534:www. mehrnews.com


اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین