شعارسال: درحالی که رسانههای ایرانی گمانه زنی برای کاندیداهای اصلاح طلبان برای مبارزه در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ را دردستور کاردارند و از اسحاق جهانگیری نیز به عنوان یکی از کاندیداهای مطرح به ویژه از سوی حزب کارگزاران سازندگی یاد میشود، تخریب وی نیز در دستور کار مخالفان قرار دارد.
دراین میان، اما خبرگزاری روسی اسپوتنیک که به زبان فارسی نیز خبر وگزارش تهیه ومنتشر میکند گوی سبقت را از رسانههای تندروی داخلی ربوده ودر مخالفت با جهانگیری تخریب وی را آغاز کرده است. این خبرگزاری دولتی روسی بدون هیچ بهانه تازهای از اتفاقی تازه، با تیتری تند نوشته است "مطرح کردن اینکه نظرسنجیها رضایت مردم از دولت را نشان میدهد موجب خشم و انتقاد تند کاربران از عملکرد دولت شد. "
به گزارش اسپوتنیک در پنجمین جلسه ستاد هماهنگی و راهبری اجرای نقشه مهندسی فرهنگی ایران که عصر روز شنبه به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد. اسحاق جهانگیری ضمن مطرح کردن آثار و پیامدهای اقتصادی و فرهنگی شیوع کرونا در همه کشورها و ایجاد تغییراتی در سبک زندگی مردم و با اشاره به ارزیابیهای اخیر، تصریح کرد میزان رضایتمندی مردم نسبت به عملکرد دولت بالا رفته است و عدم رضایت آنها نسبت به اسفند سال ۹۸ کاهش یافته و احساس جامعه این است که مسئولین در حال تلاش برای حل مشکلات آنها هستند.
این خبرگزاری روسیه اضافه کرده است؛ اما بسیاری از کاربران به این صحبتها واکنش نشان دادند و موجی از انتقادات در شبکههای اجتماعی به راه افتاد. کاربران ایرانی ضمن تعجب و تاسف از صحبتهای معاون اول رئیس جمهور که با حقیقت فرسنگها فاصله دارد عنوان میکنند چه عاملی باید باعث افزایش رضایتمندی مردم شده باشد وقتی نرخ ارز، قیمت مسکن، قیمت خودرو، تورم در ایران افزایش یافته است. کاربران آمار رشد و افزایشی را مربوط به قیمتها میدانند نه رضایتمندی مردم. آنها عملکرد دولت، عدم مهار تورم، بیارزش بودن پول رایج در کشور و پاسپورت ایرانی، فساد اداری و اقتصادی و عدم تعامل با جامعه جهانی را مطرح میکنند و با اشاره به خودسوزی و خودکشیهای اخیر در ایران معتقدند نه تنها میزان رضایت مردم افزایش نیافته است بلکه بسیار پایینتر از چیزی است که دولتمردان از آن آگاه هستند، اما آن را کتمان میکنند. کاربران با کنایه عنوان میکنند نظرسنجی معاون اول رئیس جمهور در ارتباط با رضایتمندی مردم دقیقا مانند نظرسنجی رئیس جمهور است که از داخل ماشین ضد گلوله و در حال عبور از خیابان میزان رضایتمندی مردم را از روی چهرههای شاد و غمگین آنان تشخیص داد و شاید هم مردم از نگاه مسئولین ایرانی همان حلقه نزدیکان خودشان است که در این آشفته بازار اشرافی و لاکچری زندگی میکنند. برخی از کاربران با خشم عنوان میکنند که این آمارها و نظرسنجیها توهمی بیش نیست و میتوان آن را جوک برتر سال معرفی کرد.
دقت در روش و ادبیات به کار گرفته شده از سوی این خبرگزاری روسی نشان میدهد با روش و ادبیات رسانههای تندروی منتقد دولت هم مسیر بوده و شباهت تمام عیاری دارد. مسخره کردن رییس جمهور حسن روحانی که با نگاه کردن از درون اتومبیل به شهروندان حال و روز آنها را درک میکند شاه بیت تمسخر رسانههای رادیکال اصولگرایان در سالهای اخیر بوده است.
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافت برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی ساعت 24، تاریخ انتشار: 28 خرداد 1399، کد خبر: 500035، www.saat24.news