پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۸۳۹۶
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۰
رئیس پژوهشکده انستیتو پاستور شمال ایران شعبه آمل گفت که خط تولید واکسن آنفلوانزای طیور در این پژوهشکده بزودی فعال می شود .

شعارسال: محسن آسوری افزود : بستر لازم برای راه اندازی خط تولید این واکسن در زمینی به مساحت حدود 400 متر مربع با 50 میلیارد ریال سرمایه گذاری بخش خصوصی آماده شده است .

او علت راه اندازی خط تولید واکنس آنفلوانزای طیور در مازندران را شرایط خاص استان به خاطر مهاجرت میلیون ها قطعه از گونه های مختلف پرندگان و همچنین در اختیار داشتن مقام نخست کشور در صنعت طیور دانست .

آسوری گفت : تولید واکسن آنفلوانزای طیور با توجه به شرایط استان به منظور پیشگیری از تهدید این بیماری علیه صنعت طیور ضروری است .

وی اضافه کرد : محققان پژوهشکده انستیتو پاستور شمال ایران شعبه آمل ، اسپری نانو دارو و درمان تب برفکی ، نیوکاسل( بیماری تنفسی طیور)، آفت های دهانی دام و طیور به موفقیت های خوبی دست یافتند که برای به تولید رساندن دستاوردهای خود نیازمند حمایتی های دولتی از جمله سازمان دامپزشکی هستند .

آسوری به بازدید روز پنجشنبه رئیس سازمان دامپزشکی کشور از این موسسه اشاره کرد و گفت : بر اساس آمارهای رسمی سالانه بیش از سه هزار میلیارد تومان برای واردات داروهای شیمی درمانی ارز از کشور خارج می شود در حالی که می توان با حمایت از دستاوردهای محققان داخلی ، فرایند تولید داروها را درکشور بومی کرد.

** اختصاص 100میلیارد ریال برای ایجاد زیرساخت رایانش زیستی

رئیس پژوهشکده انستیتو پاستور شمال کشور شعبه آمل همچنین از اختصاص 100 میلیارد ریال برای ایجاد زیرساخت رایانش زیستی در این پژوهشکده در هفته دولت امسال با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد.

وی گفت که این اعتبار اقدام های ارزشمندی را درچرخه تکمیل رایانش زیستی و زیست فناوری و حرکت رو به جلو در این پژوهشکده برای به مرحله تولید رساندن ایده های موفق و آزمایش شده شناخت بیماری های مشترک میان انسان ودام ایجاد خواهد کرد.

آسوری افزود : فعالیت عمده و محوری پژوهشکده انستیتو پاستور شمال کشور شعبه آمل در 6 بخش پژوهش ، تولید ، ارائه خدمات تشخیصی تخصصی ، آموزش ، مرکز رشد زیست فناوری و رایانش زیستی است .

او ادامه داد : فعال بودن آزمایشگاه سموم و آلاینده های غذایی در آمل با مشارکت بخش خصوصی، آزمایشگاه تشخیص ملکولی بیماری های عفونی، سایت تولید کیت های تشخیص محصولات حلال و حرام و تقلب های غذایی و آزمایشگاه تشخیص سل و بیوشیمی در پژوهشکده شمال انستیتو پاستورآمل ظرفیت بسیاری خوبی را برای محققان وپژوهشگران علاقه مند به تحقق در زمینه بیماری های مشترک میان انسان ودام فراهم کرده است.

آسوری با اشاره به اینکه پژوهشکده پاستور آمل اکنون به عنوان آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت درمان آموزش پزشکی است ، گفت : این پژوهشکده همچنین با پارک پردیس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران و دیگر نهادها تفاهم نامه همکاری امضاء کرده است.

** همکاری با آلمانی ها برای راه اندازی آزمایشگاه

رئیس پژوهشکده شمال انستیتو پاستور شعبه آمل همچنین به همکاری علمی این پژوهشکده با یک مجموعه کشور آلمان برای راه اندازی برخی آزمایشگاه های تشخیص بیماری های مشترک میان انسان و دام خبر داد.

وی گفت که این پژوهشکده برای به نتیجه رسیدن فعالیت های آزمایشگاهی خود در زمینه تشخیص های سریع تر نمونه های آزمایش شده ، دام و طیور همکاری های بین بخشی داخلی و بیرون از کشور خود را ادامه می دهد.

آسوری یادآورشد: هم اکنون 40 هسته فناور مستقر در مرکز رشد این پژوهشکده فعالیت دارند که 27 هسته از جمع شرکت ها و 13 هسته مربوط به افراد است.

او ادامه داد : 15 شرکت دانش بنیان در مرکز مشغول به کارند که سه شرکت در حال انجام ارزیابی برای دانش بنیان شدن هستند.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری ایرنا، تاریخ انتشار: 19شهریور1395، کدخبر: 82224270: www.irna.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین