پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۸۸۹۷۸
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۲
هر ساله نیاز‌های مرکز پژوهشی بخش صنعت، معدن و تجارت استخراج شده و دانشگاه‌های کشور از آن استفاده می‌کنند و برای سال ۹۹ نیز ۶۰۰ پروژه شناسایی و معرفی شده اند. سال گذشته ۱۲۲۰ پروژه نیازسنجی و شناسایی شده و سال ۹۹ این نیازسنجی انجام گرفته و برای پایداری این موضوع، طرح تاپ را راه‌اندازی کردیم
شعارسال: سرپرست دفتر آموزش و پژوهش وزارت صنعت در طی اطلاعیه‌ای عنوان كرد: برای حمایت از برنامه‌های حوزه آموزش و پژوهش در سال ۹۸ برای ۲۶ مرکز پژوهش‌های صنعتی و معدنی جواز تاسیس صادر کرده است.
 
مهرداد صفوی فرخی در راستای برنامه‌های حمایتی وزارت صمت از حوزه آموزش، پژوهش و فناوری، اظهار داشت: در سال ۹۸ همچنین ۳۳۵ مورد جواز تاسیس خدمات فنی و مهندسی صادر شده که این تعداد نسبت به سال قبل از آن، ۴٫۳ درصد رشد داشته است. هر ساله نیاز‌های مرکز پژوهشی بخش صنعت، معدن و تجارت استخراج شده و دانشگاه‌های کشور از آن استفاده می‌کنند و برای سال ۹۹ نیز ۶۰۰ پروژه شناسایی و معرفی شده اند. سال گذشته ۱۲۲۰ پروژه نیازسنجی و شناسایی شده و سال ۹۹ این نیازسنجی انجام گرفته و برای پایداری این موضوع، طرح تاپ را راه‌اندازی کردیم تا با اجرایی ساختن تاپ ارتباط بین صنعت و دانشگاه را سیستماتیک کنیم و بنگاه‌ها بتوانند نیاز خود را در سامانه اعلام کنند.
 
وی با اشاره به اینکه دانشگاه‌ها باید توانمندی خود را اعلام کنند تا ارتباط بین صنعت و دانشگاه برقرار شود، افزود: وزارت علوم از سامانه‌هایی برخوردار است که پروژه‌های مشترک بین صنعت و دانشگاه را به یکدیگر وصل می‌کند. سال جاری ۶۰۰ پروژه استخراج و شناسایی شده و در سامانه تاپ گذاشته می‌شود، البته این تعداد پروژه جدا از نیاز‌هایی مرکز پژوهش است که بنگاه‌ها خواستار آن بودند. یکی از حوزه‌های پر رنگ در معاونت آموزش، پژوهش و فناوری، آموزش‌های کاربردی است، به عبارتی باید آموزش در دانشگاه‌ها به گونه‌ای ارائه شود که جوابگوی نیاز‌های مرکز پژوهش بخش صنعت، معدن و تجارت باشد که به آن آموزش مهارتی اطلاق می‌شود، در این زمینه کار مشترک وزارت صمت با وزارت علوم از سال‌های قبل در حال انجام است.
 
نقطه اتصال بخش صنعت، معدن با دانشگاه

سرپرست دفتر آموزش و پژوهش وزارت صنعت، معدن و تجارت پیرامون نقطه اتصال صنعت و دانشگاه اشاره کرد و گفت: محل اتصال این فعالیت‌ها دانشگاه صنایع و معادن است که لینک ارتباطی برای حوزه بخش معدن صنعت و تجارت در حوزه آموزشی با دانشگاه‌های داخلی و خارجی را برقرار می‌کند.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری صنایع، تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۹۹، کدخبر: ۱۹۲۵۹۸، sanayepress.com
اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین