پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۰۲۰۶
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۵
آمارهای رسمی منتشر شده گویای آن است که تا پایان خرداد ماه سال جاری، اپراتورهای مختلف تلفن همراه بیش از ۲۱ میلیون و ۳۴۸ هزار مشترک اینترنت داشته اند.

شعارسال: طبق آمارهای منتشر شده این تعداد کاربر اینترنت همراه در شرایطی است که در ایران بیش از ۹ میلیون و ۱۴ هزار مشترکADSL نیز وجود دارد.

همچنین تا پایان خرداد ماه سال جاری تعداد دایری‌های تلفن ثابت به بیش از ۳۰ میلیون و ۳۸۶ هزار خط رسیده و بیش از ۱۵۰ میلیون و ۵۷۸ هزار سیم کارت واگذار شده است اما از این میان تنها ۷۷ میلیون و ۶۸۱ هزار سیم‌کارت فعال هستند، به عبارت دیگر می‌توان گفت همانند گذشته نیمی ازسیم کارت‌های کشور حالت غیرفعال دارند.

تعداد تلفن‌های همگانی نیز در سطح ایران بالغ بر ۱۳۱ هزار و ۵۰۰ مورد اعلام شده و تعداد روستاهایی که به تلفن خانگی دسترسی دارند به بالغ بر ۴۸ هزار روستا و ضریب نفوذ تلفن ثابت به ۳۸.۱۳ درصد رسیده است.

ضریب نفوذ مشترکان فعال تلفن همراه کشور نیز ۹۷.۴۸ درصد اعلام شده است.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار: 4مهر1395، کدخبر: 95070301271: www.isna.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین