پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
جمعه ۰۲ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 23
کد خبر: ۳۱۸۲۶۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۳
ارزش یارانه نقدی ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومانی در سال ۸۹ رقمی حدود ۴۱ دلار بوده است. در اولین سال شروع پرداخت یارانه نقدی بهای دلار در بازار آزاد ۱۱۰۰ تومان بود که بهای دلاری یارانه نقدی در آن سال به حدود ۴۱ دلار می‌رساند.
شعار سال: ارزش ۴۱ دلاری یارانه نقدی سال ۸۹ در حالی است که در حال حاضر بهای دلار بیشتر از ۲۵ هزار تومان شده و قدرت خرید یارانه‌های پرداختی از سمت دولت را به شدت پایین آورده است.

در حال حاضر دولت سه نوع یارانه نقدی به مردم پرداخت می‌کند. یارانه نقدی ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومانی، یارانه معیشتی یا همان یارانه بنزین و بسته حمایتی کرونا این سه قلم یارانه نقدی هستند.

از این میان ارقام یارانه، یارانه ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومانی تقریبا به بالای ۹۰ درصد ایرانی‌ها پرداخت می‌شود و دولت اعلام کرده بود یارانه بنزین به ۶۰ میلیون نفر تعلق می‌گیرد و حالا یارانه ۱۰۰ هزار تومانی برای ۳۰ میلیون نفر در نظر گرفته شده است که به صورت عمده برای افراد تحت پوشش نهاد‌های حمایتی و افراد بدون درآمد ثابت هستند.

اگر فردی این سه قلم یارانه را دریافت کند، مجموع یارانه‌های او به حدود ۲۰۰ هزار تومان می‌رسد. این در حالی است که اگر دولت بخواهد مطابق با ارزش اولیه همان یارانه ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومانی، به مردم یارانه بدهد، با نرخ فعلی دلار باید حدود یک میلیون تومان یارانه بدهد!

در حال حاضر حداکثر یارانه‌ای که دولت به افراد پرداخت می‌کند ارزشی حدود یک پنجم یا ۲۰ درصد یارانه نقدی دارد که در سال ۸۹ به مردم پرداخت شد.
سقوط ارزش ریال و در نتیجه کاهش شدید قدرت خرید یارانه‌های پرداختی، موجب اعتراض بسیاری از شهروندان ایرانی شده است.

آن‌ها معتقدند که یارانه نقدی دیگر جوابگوی هزینه‎های زندگی آن‌ها نیست و البته کارشناسان اقتصاد اعتقاد دارند که پول پاشی با یارانه نقدی یکی از عوامل مهم برهم خوردن سیاست‌های پولی و مالی در ایران و در نتیجه سرکشی نرخ تورم بوده است.
 
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از تجارت نیوز، تاریخ انتشار: 1 دی ۱۳۹۹، کد خبر:_، tejaratnews.com
اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۱
0
0
یارنه هایی که دارن به مردم میدن بیشتر تورم زاست همون بهتر که ندن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۲
0
0
دادن این یارانه ۴۵تومنی یجور توهین به مردم ایران هست
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین