پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۲۸۲۸۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۲
یک چهره سیاسی اصولگرا گفت: بهتر است آقای رییسی با تجارب و عملکردی که از قبل داشتند سنگر قضا را رها نکنند.
شعار سال: "محمد تقی رهبر"، چهره سیاسی اصولگرا در مصاحبه با سایت "نواندیش" در پاسخ به این سوال که مشارکت حداکثری برای انتخابات آینده و همچنین انتخاب رییس جمهور سیزدهم تا چه حد از اهمیت برخوردار است؟ گفت: ابتدا اینکه اکثر و اقل برای یک رییس جمهور ملاک نیست بلکه محبوبیت، سابقه، اعتبار و توانمندی و شخصیت مهم است به بیانی دیگر گام اول شایسته سالاری مهم است یعنی شخصی متعهد به انقلاب و دارای سوابق عملکرد درست باشد و به تعبیری مانند برخی به صورت زیگزاگی عمل نکند و بازی نخورده باشد به صورت مستمر سوابق کاری داشته باشد و دارای روحیه انقلابی باشد.

او افزود: در حال حاضر کشور ما به روح انقلابی و انقلابی خدمتگزار، مردم دوست و مردم دار نیاز دارد. حال از بین اشخاص باید به سوابق آن‌ها توجه کرد ابتدا باید بدانیم چه کسانی برای انتخابات ۱۴۰۰ کاندیدا می‌شوند و یا چه کسانی در معرض کاندیداتوری هستند. محبوبیت مردمی و ملی، ولایتمداری، استکبارستیزی و مردم دوستی در مورد کاندیدایی که می‌آید بسیار مهم است.

این چهره سیاسی اصولگرا با اشاره به ویژگی‌های رییس جمهور آینده عنوان کرد: امام خمینی می‌فرمایند: رییس جمهور و وکلا باید از طبقه‌ای باشند که محرومیت و مظلومیت مستضعفان را لمس کرده و به فکر رفاه و آسایش آن‌ها باشند نه از سرمایه داران و غرق در زمین خواران و صدرنشینان مفرح و غرق در لذت و شهوت که تلخی محرومیت و پابرهنگان را نمی‌دانند. این بخش از وصیت امام بود که گفتم.

محمدتقی رهبر بیان کرد: باید ببینیم در این ۳۰، ۴۰ چه کسانی بوده اند که سوابق عملکردشان درست بوده و مردم آن‌ها را می‌شناسند و در عین حال می‌توانند مقبولیت و محبوبیت بیشتری به دست آورند.

او در پاسخ به این سوال که آیا کاندیدا‌هایی که در جریان اصولگرایی مطرح هستند آیا واجد ویژگی‌های فوق هستند؟ اظهار کرد: بنده حقیقتا هنوز نمی‌توانم دقیق در باره اظهار نظر کنم با وجود اینکه چند ماه پیش جامعه روحانیت با گروه‌های انقلابی جلسه گذاشته اند. باید منتظر باشیم و زمان بگذرد تا از کاندیدا‌ها پرده برداری شود تا نظرمان را در این باره مطرح کنیم.

این چهره سیاسی اصولگرا در پاسخ به این سوال که چرا اصولگرایان مجددا به گزینه قالیباف و رییسی که در حال حاضر روسای دو قوه هستند، رسیده‌اند؟ آیا اصولگرایان دچار قحط الرجالی شده اند؟ گفت: بنده نسبت به آقای رییسی و شایستگی او تردیدی ندارم، اما به هر حال دستگاه قضا بسیار مهمتر از قوه مجریه است در واقع بهتر است آقای رییسی با تجارب و عملکردی که از قبل داشتند سنگر قضا را رها نکنند.

رهبر اضافه کرد: درباره آقای قالیباف هم باید گفت که چند ماهی است به عنوان رییس مجلس فعالیت دارد و این به اختیار خودشان است که بیاید یا نیاید. به هر حال عملکرد او در مجلس و دستگاه‌های اجرایی هم خوب بوده است از این رو باید ببینیم خودشان در نهایت چه انتخابی می‌کنند.

او در پاسخ به این سوال که بسیاری بر این باورند به مدیریت آقای قالیباف در مجلس تاکنون ضعیف بوده و اینکه آیا او می‌تواند کاندیدای مناسبی برای ریاست جمهوری باشد یا خیر؟ تصریح کرد: در این باره نمی‌توان اظهار نظر دقیقی داشت چراکه پیش داوری در این باره زود است و نمی‌توان چشم بسته اظهار نظر کرد به هر حال آقای قالیباف هم می‌توانند یکی از نیرو‌هایی باشند که می‌توانند مطرح باشند در نتیجه خودشان باید انتخاب کنند.

این چهره سیاسی اصولگرا در پاسخ به این سوال که شانس اصولگرایان و کاندیدا‌های آن‌ها را برای انتخابات ریاست جمهوری چگونه ارزیابی می‌کنید؟ اشاره کرد: اگر اصولگرایان در کنار هم باشند و تفرقه و اختلاف ایجاد نکنند و اختلاف را کنار بگذارند زمینه برای آن‌ها فراهم است همانطور که زمینه برای آن‌ها فراهم بود. بنده بر این باورم که اگر اصولگرایان به نظر واحد برسند، همدلی داشته باشند و با یکدیگر وفاق داشته باشند می‌توانند موفق باشند که انشالله یک نیروی سالمی را در صدر دستگاه‌های اجرایی کشور بنشانند. عقلانیت، تجربه، متانت و دیانت برای رییس جمهور آینده لازم است تا ببینیم چه کسی یا کسانی مطرح خواهند شد.

رهبر درباره اختلاف شورای ائتلاف و شورای وحدت و اینکه آیا شورای وحدت از سوی سایر گروه‌های اصولگرا به عنوان محور پذیرفته خواهد شد یا خیر؟ عنوان کرد: هر چند از جزییات اعضا اطلاع دقیقی ندارم، اما به عنوان یک خدمتگزار از آن‌ها خواهش می‌کنیم که بالاخره برای مصالح ملت همدلی و همکاری کنند و چند کاندیدا معرفی نکند. در واقع این خواسته‌ای است که مردم دارند که خواسته‌ای به حق است.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از عصرایران، تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۹، کد خبر: ۷۷۱۱۷۴، www.asriran.com
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۳ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۹
0
0
سنگر قضا به قول اين اقاي اصولگرا واقعا بدون اقاي رييسي به شدت تنها باقي ميمونه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین