پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۳۳۹۳۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۳۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۳

افزایش 300 هزار تنی توزیع کود اوره در سال 99

طبق آمار‌ها در ۱۰ ماهه سال ۹۹ یک میلیون و ۹۰۰ هزار تن کود اوره توسط وزارت جهاد کشاورزی توزیع شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۰۰ هزار تن افزایش داشته است.
شعار سال: «حمید رسولی»  افزود: اکنون سه هزارو ۵۰۰ فروشگاه مجاز در شبکه رسمی کارگزاران شرکت خدمات حمایتی کشاورزی فعال هستند.

وی اضافه کرد: با توجه به نیازسنجی استان‌ها در چارچوب یک دستورالعمل، فواصل مراکز کارگزاری از یکدیگر متناسب با نیاز کودی منطقه و ظرفیت مصرف مشخص شده است که برخی مراکز تعدیل خواهند شد.

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی تصریح کرد: اما در پنج منطقه نو آباد کشور همچون سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، اردبیل، خوزستان و ایلام که که به سطح زیرکشت اضافه شده اند ۱۲۰ کارگزاری جدید افزایش یافته است.

رسولی به کشاورزان توصیه کرد کود‌های مورد نیاز را از شبکه‌های رسمی کارگزارن شرکت خدمات حمایتی تحت نظارت دولت تامین کنند، زیرا با گران شدن کود‌های فسفاته و پتاسه در سال ۹۹ برخی افراد سودجو اقدام به عرضه کود‌های بی کیفیت و تقلبی با قیمت‌های بالا کردند که مصرف آن‌ها آسیبی جدی به اراضی و محصولات کشاورزی است.

به گفته وی، بنابراین امسال نسبت به سال گذشته به دلیل گرانی نرخ کود شاهد کاهش تخلفات نبودیم بلکه کشفیات و موارد برخورد و پرونده‌های تشکیل شده به دلیل سو استفاده‌ها افزایش یافته است.

ایجاد واحد‌های نظارتی استان‌ها

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گفت: اکنون مدیریت پایش و نظارت توزیع نهاده‌های کشاورزی را در ستاد داریم که امسال به دلیل ضرورت موضوع با مجوزی که از نوسازی و تحول اداری دریافت کردیم بنابراین در تمام استان‌ها واحد‌های همنام و ادارات پایش و نظارت بر توزیع نهاده‌های کشاورزی ایجاد شده است.

وی افزود: این واحد‌های نظارتی به شکل سیستمی و حضوری شبکه کارگزاری‌ها را در سطح استان‌ها نظارت و کنترل می‌کنند و ماهانه به ستاد مرکزی گزارش ارایه می‌دهند.

توزیع کود استاندارد در شبکه توزیع بدون هیچ هزینه‌ای برای تولیدکنندگان

رسولی ادامه داد: در سال ۹۹ طی توافقی که با موسسه خاک و آب داشتیم مقرر شد تولیدکنندگانی که کود‌های با کیفیت و استاندارد تولید می‌کنند بدون هیچ هزینه‌ای بتوانند محصولاتشان را در شبکه کارگزاری‌های این شرکت به کشاورزان معرفی و بفروش برسانند.

وی اظهارداشت: براساس این توافق تولیدکنندگان باید کود‌های با کیفیت را با قیمت‌های مناسب و تحت نظارت شرکت خدمات حمایتی کشاورزی عرضه کنند.

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی خاطرنشان کرد: این شرکت در سال ۹۹ با برگزاری بیش از ۵۰ همایش استانی و کارگاه‌های آموزشی توانست پکیج‌های فنی را با همکاری تولیدکنندگان کود معرفی کنند تا کشاورزان بدانند چه نوع محصولی را در چه مناطقی استفاده کنند که این اقدام برای تولیدکنندگان کود داخلی و کشاورزان یک فرایند برد - برد است.

وی با بیان اینکه اکنون ۶۴ شرکت تولید کود در کشور فعال است، گفت: این شرکت‌ها ۶ نوع کود پایه و ۷۰ نوع کود آلی، ترکیبی و ترکیب کود‌های آلی و گوگردی را تولید می‌کنند که در شبکه توزیع شرکت خدمات حمایتی در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد.

رسولی افزود: در ۱۰ ماهه سال ۹۹ بیش از ۲۳ هزار تن کود تولید و تامین شد که نسبت به سال ۹۸ از لحاظ حجمی بیش از ۵.۵ برابر افزایش داشته است.

به گفته وی، در سال ۹۸ نزدیک ۵۵ رقم کود شیمیایی با تناژ چهار هزارو ۱۰۰ تن بوده است.

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی از کشاورزان و مصرف کنندگان کود‌های شیمیایی خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در کیفیت و قیمت توسط کارگزاری‌ها و فروشندگان مراتب را با شماره تلفن ۱۵۵۹ باشگاه کشاورزان خدمات حمایتی در نرم افزار تاک و همچنین ۸۴۸۳۱۰۲۰ اطلاع دهند.

طبق آمار‌ها در ۱۰ ماهه سال ۹۹ یک میلیون و ۹۰۰ هزار تن کود اوره توسط وزارت جهاد کشاورزی توزیع شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۰۰ هزار تن افزایش داشته است.

همچنین سالانه ۶۰۰ هزار تن انواع کود‌های فسفاته و پتاسه نیز تامین و توزیع می‌شود.

شعار سال؛ با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری جمهوری اسلامی، تاریخ انتشار: ۳۰ اسفند ۱۳۹۹، کد خبر: کد خبر: ۸۴۲۶۹۸۲۰، www.irna.ir
خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۷
0
0
اين افزايش ها چرا نمود توليدي و رفع دغدغه هاي مردمي نداشته؟
آخرین اخبار
پربازدیدترین