پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
سه‌شنبه ۲۴ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 15
کد خبر: ۳۴۹۶۳۰
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۸

ضرورت پرهیز از سیاست‌زدگی دانشگاه‌ها

رئیس‌جمهور منتخب گفت: ضمن پرهیز از سیاست‌زدگی دانشگاه‌ها، باید تلاش شود دانشجویان و اساتید در فضایی آرام به فعالیت‌های علمی و پژوهشی بپردازند.
شعار سال: منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ظهر امروز با حضور در دفتر رئیس‌جمهور منتخب، با سیدابراهیم رئیسی دیدار و گفتگو کرد.

غلامی در این دیدار با تبریک انتخاب رئیسی از سوی مردم و آرزوی موفقیت برای وی و دولت آینده، گزارشی از وضعیت اقدامات وزارتخانه متبوع خود در زمینه ارتباط دانشگاه با صنعت، آمایش مؤسسات آموزش عالی و نیز آموزش الکترونیکی و از راه دور ارائه کرد.

رئیسی در این دیدار ضمن تشکر از ابراز محبت و گزارش ارائه شده از سوی وزیر علوم گفت: دانشگاه نه در حاشیه، بلکه باید در متن تحولات جامعه حضور داشته و نقش‌آفرینی کند و برای حل مسائل اساسی کشور وارد میدان شود.
 
آئین‌نامه ارتقای اعضای هیئت علمی

رئیس‌جمهور منتخب افزود: ضمن پرهیز از سیاست‌زدگی دانشگاه‌ها، باید تلاش شود دانشجویان و اساتید در فضایی آرام به فعالیت‌های علمی و پژوهشی بپردازند.

رئیسی اظهار داشت: آئین‌نامه ارتقای اعضای هیئت علمی باید در راستای تشویق و ارتقای اساتیدی که برای حل مشکلات کشور پژوهش کرده و راهکار ارائه می‌دهند، متناسب‌سازی شود.

شعارسال، بااندکی تلخیص و اضافات برگرفته از مهر، تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۴۰۰، کد خبر: ۵۲۵۲۲۸۰، www.mehrnews.com
خبرهای مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین