پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 02
کد خبر: ۳۵۷۷۷۳
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۱:۱۷

سپرده‌های بانکی باید تفکیک شوند

مصباحی مقدم گفت: سپرده‌های بانکی باید به دو دسته مبادله‌ای با سود مشخص و مشارکتی با سود متغیر تفکیک شوند.
شعارسال: حجت الاسلام والمسلمین مصباحی مقدم با اشاره به برخی انتقاد‌ها به نظام بانکی در خصوص نرخ سود و بهره گفت: در عقود مبادله‌ای به ویژه برای خرید مسکن و خودرو که نیاز به مستندات است مشکل خاصی وجود ندارد، اما در خصوص تسهیلات برای خرید کالا از آنجا که امکان صدور فاکتور‌های صوری وجود دارد، مشکل جدی داریم.

وی افزود: برای پرداخت سود علی الحساب به سپرده گذاران نباید این ذهنیت ایجاد شود که این نرخ در واقع سود پول است و همچنین درباره نرخ بهره تسهیلات نباید بدون توجه به اینکه فعالیت اقتصادی سود ده یا زیان ده بوده است، مبلغ سود مطالبه شود.


شعارسال، بااندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت گسترش، تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۴۰۰، کدخبر: ۱۹۷۲۷۷، gostaresh.news
خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین