پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۵۸۲۷۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۱
رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به سوالی درباره تامین مالی طالبان از سوی دیگر کشور‌ها به ویژه چین با وجود تحریم‌های آمریکا، مدعی شد که کشور‌هایی از جمله چین، روسیه و ایران تلاش خواهند کرد با طالبان به توافق برسند.
شعار سال: رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به سوالی درباره تامین مالی طالبان از سوی دیگر کشور‌ها به ویژه چین با وجود تحریم‌های آمریکا، مدعی شد که کشور‌هایی از جمله چین، روسیه و ایران تلاش خواهند کرد با طالبان به توافق برسند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا روز سه شنبه در جمع خبرنگاران گفت که چین تلاش خواهد کرد با طالبان به توافق برسد.

بایدن در پاسخ به این که آیا نگران تامین مالی طالبان از سوی چین نیست، گفت:چین یک مشکل واقعی با طالبان دارد؛ بنابراین من مطمئنم آن‌ها تلاش خواهند کرد با طالبان به توافق برسند، همان طور که پاکستان، روسیه و ایران نیز در همین راستا تلاش خواهند کرد. همه‌ی آن‌ها در تلاشند بدانند که حالا باید چه کار کنند.

آمریکا و گروه متشکل از هفت متحد آن توافق کرده اند پاسخشان به طالبان را هماهنگ کنند و واشنگتن برای اطمینان یافتن از این که طالبان به تعهداتش در زمینه حقوق زنان و اجرای قوانین بین المللی عمل خواهد کرد، دسترسی طالبان به اندوخته‌های مالی افغانستان را مسدود کرده است که بیشتر آن در نیویورک است.

اما به گفته کارشناسان، بیشتر این فشار اقتصادی در صورت ارائه کمک مالی چین، روسیه و سایر کشور‌ها به طالبان از بین خواهد رفت.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از انتخاب، تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۴۰۰، کد خبر: ۶۳۶۵۷۳، www.entekhab.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۷
0
0
مگه ایران و یا کشورهای دیگه رو تحریم نکردن،بالاخره طالبان هم راهی پیدا می کنه برای حمایت مالی
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین