پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۶۱۷۰
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۸
یوسفی گفت: همه صحبت‌هایی که در مورد باران‌های اسیدی و درخت کنوکارپوس و آلاینده‌های دیگر گفته می‌شود بر اساس حدس و گمان است.
شعار سال: همایون یوسفی نماینده مردم اهواز، کارون، حمیدیه و باوی در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با رهیاب اظهار کرد: باران‌های اسیدی در دو سه سال اخیر مطرح‌شده ولی حقیقتاً هنوز بررسی دقیق علمی روی این موضوع صورت نگرفته است.

وی افزود: همه صحبت‌هایی که در مورد باران‌های اسیدی و درخت کنوکارپوس و آلاینده‌های دیگر گفته می‌شود بر اساس حدس و گمان است.

نماینده مردم اهواز در مجلس با اشاره به اینکه اگر بخواهیم در مورد علل یک موضوعی سخن بگوییم باید یک پروژه تحقیقاتی تعریف کنیم تأکید کرد: متأسفانه این پروژه تحقیقاتی برای موضوع باران‌های اسیدی در خوزستان انجام نگرفته است و اظهاراتی که دراین‌باره شده کاملاً شخصی بوده است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، گفت: با هر تغییر فصلی در همه جای دنیا یک مقدار حساسیت در افراد بیشتر می‌شود و در خوزستان چون آلاینده‌های مختلفی ازجمله گردوغبار، آلاینده‌های نفتی و بعضی از آلاینده‌های گیاهی مجموعاً می‌توانند در این افزایش حساسیت سیستم تنفسی نقش دارند.

یوسفی ادامه داد: اگر بخواهیم بگوییم یک عامل مشخص مثل درخت کنوکارپوس مؤثر بوده است اولاً بررسی نشده است و دوما به نظر می‌رسد یک حرف غیرعلمی است و باید مسئولین در اظهارنظرهای خود دقت کنند و فضای جامعه را به سمت آرامش ببرند.

وی اذعان کرد: کسانی که سابقه بیماری تنفسی دارند باید قبل از شروع فصل باران به یک پزشک متخصص مراجعه کنند و یک مقدار کنترل شوند تا این حساسیت فصلی بیش‌ازپیش کنترل شود.

نماینده مردم اهواز در مجلس با اشاره به اینکه در خصوص باران‌های اسیدی باید دو کار عمده صورت گیرد تصریح کرد: در ابتدا باید کارهای پژوهشی انجام گیرد و ببینیم علت چیست و بعد دنبال راه‌حل باشیم و در ثانی دنبال کم کردن آلاینده‌های هوای استان برویم ازجمله کانون‌های گردوغبار، آلاینده‌های گازی و نفتی و همچنین باید برای پوشش گیاهی اهواز یک گیاهی آورده شود که متناسب با ساختار و اقلیم خوزستان باشد.

یوسفی گفت: خیلی از حرف‌ها در خصوص باران‌های اسیدی فقط در حد شعار باقی‌مانده و پیگیری نشده است که امیدواریم این کار صورت گیرد ضمن اینکه بیمارستان‌ها هم باید آمادگی خودشان را حفظ کنند.

با اندکی تلخیص و اضافات، برگرفته از سایت تحلیلی خبری شوشتر روز، تاریخ انتشار: 15 آبان 1395، کد مطلب:86179 ، http://shushtarerooz.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین