پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۸۱۷۴۲
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۶

با به جریان انداختن استیضاح وزیر میراث فرهنگی، اخبار بیشتری از تحرک وزیر خواهند شنید این یعنی قدرت تحرک‌آفرینی استیضاح!

عباس مقتدایی نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: «آقای رئیس‌جمهور عزیز و پرتحرک، ما برای کمک به شما و اینکه کارنامه بهتری در میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی پیدا کنید استیضاح وزیر محترم را به جریان انداختیم، حالا وزیرتان بیشتر دل به کار خواهد داد و مردم اخبار بیشتری از تحرک وزیر خواهند شنید این یعنی قدرت تحرک‌آفرینی استیضاح!»

شعار سال: نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی و نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی نوشت: آقای رئیس‌جمهور، ما برای کمک به شما و اینکه کارنامه بهتری در میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی پیدا کنید، استیضاح وزیر را به جریان انداختیم.

عباس مقتدایی در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت:

«آقای رئیس‌جمهور عزیز و پرتحرک، ما برای کمک به شما و اینکه کارنامه بهتری در میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی پیدا کنید استیضاح وزیر محترم را به جریان انداختیم.

حالا وزیرتان بیشتر دل به کار خواهد داد و مردم اخبار بیشتری از تحرک وزیر خواهند شنید این یعنی قدرت تحرک‌آفرینی استیضاح!»

تعداد بازدید : 10
عزت جان! اون گنبد مسجد شاه اصفهانه که کج و کوله شده، نه مسجد شیخ لطف‌الله. دوستات نرن اونم داغون کنن.
 
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی انتخاب، تاریخ انتشار:۹ مرداد ۱۴۰۱، کدخبر:۶۸۸۰۸۳، www.entekhab.ir/ و سایر منابع
خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین