پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 31
کد خبر: ۳۸۷۵۶۴
تعداد نظرات: ۷ نظر
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۱
پایگاه تحلیلی خبری شعار سال در چند نوبت اقدام به تحلیل ریز هزینه نانوایی های سنگکی نموده و در خصوص زیاده خواهی این جماعت به کرات هشدار داده و می دهد. اما متاسفانه چندان مورد توجه مسئولان قرار نگرفته و توجه لازم به آن نشده است. ادله اثباتی ماجرا اینکه، اگر این حرفه سودآور نبود، از بچه 15 ساله تا پیرمرد 80 ساله، اینقدر اشتیاق کار نداشتند. نانوایی سنگکی تبدیل به معدن طلا برای صاحبان نانوایی شده است. با هزار تومان افزایش قیمت، ماهی 30 میلیون تومان سود کسب می کنند. از وزن چانه می دزدند. با آپشن دار کردن ، گران فروشی می کنند. کیفیت نان ها هم که همیشه جای سوال دارد. خاک بر سر دولتی که نتواند جلوی زیاده خواهی جماعتی بعضا حریص و گردنه گیر آور شده روی قوت غالب شهروندان را بگیرد. لطفا امنیت را برای ما معنا کنید. وقتی در نانوایی بشکل روزانه مجبور به نزاع هستیم، از کدام امنیت اقتصادی صحبت می شود. وزرای پرخاصیت جهادکشاورزی، اقتصاد و صمت کجا تشریف دارند؟ اتحادیه نانوایان همیشه غائب کجا هستند؟ چند نانوایی سنگکی متخلف می خواهید به شما نشان دهیم تا به کثافت بازی های این جماعت ایمان بیاورید؟

شعارسال: محمد سلیمانی رئیس اتحادیه نانوایان سنگکی با اشاره به نارضایتی نانوایان در سال گذشته، اظهار داشت: سال گذشته نانوایان نسبت به عدم ارائه نرخنامه جدید نارضایتی خود را بار‌ها اعلام کردند، اما تلاش‌های نانوایان برای دریافت نرخنامه در سال ۱۴۰۱ منتج به نتیجه نشد در حالیکه هزینه‌های نانوایان فقط در دستمزد کارگران در ۲ سال گذشته حدود ۱۰۰ درصد افزایش پیدا کرده است.

آنالیز هزینه نانوایان سنگکی و تهدید به تعطیلی بدرد عمه بعضی ها می خورد، بساط مکاره این جماعت را جمع کنید لطفا

سلیمانی افزود: در سال ۱۴۰۲ باید نرخنامه جدید ابلاغ شود تا این زنجیره نارضایتی نانوا و مصرف کننده از بین برود. نمی‌دانیم تا چه زمانی می‌توانیم به این روند ادامه بدهیم؟!

وی یادآور شد: ۱۵ درصد قیمت نان سنگک را نرخ آرد تعیین می‌کند. ۸۵ درصد هزینه‌ها را نانوایان از جیب پرداخت می‌کردند و آن‌ها برای پوشش هزینه‌ها و روشن نگه داشتن چراغ نانوایی‌ها چاره‌ای جز کم فروشی و یا گران فروشی نداشتند و همین مسئله در صنف نانوایان هرج و مرج ایجاد کرده بود؛ از سوی دیگر اتحادیه نیز قادر نبود نانوایان را مجاب کند که همچنان نان را با نرخ ۱۴۰۰ عرضه کنند.

این فعال صنفی ادامه داد: مقرر شد دولت در آذر سال گذشته تسهیلاتی برای نانوایان در نظر بگیرند که متاسفانه در عمل کمک هزینه‌ای برای نانوایان پرداخت نشد. اگر دولت نخواهد با نانوایان همراهی کند ادامه فعالیت آن‌ها با این روند دشوار خواهد و نانوایان خود به خود تعطیل خواهند شد.

سلیمانی با بیان اینکه پخت نان سنگک سنتی نیازمند استخدام کارگر ماهر است، تصریح کرد: آنالیز قیمتی که نانوایان ارائه دادند مورد تایید قرار نگرفت و مسئولان اعلام کردند که نان باید با همان نرخ گذشته عرضه شود، اما از سوی دیگر نیز حاضر نبودند که هزینه‌های نانوایان را جبران کنند.

به گفته رئیس اتحادیه نانوایان سنگکی؛ متاسفانه در تصمیم‌گیری‌ها از دیدگاه افرادی که سال‌ها در این صنف فعال بودند نظرخواهی نمی‌شود.

سایت تحلیلی خبری شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت اسرار امروز، تاریخ انتشار: 5فروردین1402، کدخبر: 3283،www.asraremrooz.ir

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۹ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۹
0
0
آقای سلیمانی قبلا گفته بود ف حداقل باید در یک واحد سنگکی ۴ تا ۵ نیروی کار مشغول به کار شوند (اگر ۱۴ ساعت آن نانوایی کار می‌کند)؛ در ۲ سال اخیر حدود ۸۰ درصد دستمزد کارگران افزایش پیدا کرده است نانوایی که روزانه ۸ و نیم کیسه آرد مصرف و در طول روز هزار نان بپزد اگر قرار باشد هر نان را ۳ هزار تومان بفروشد درآمد روزانه‌اش ۳ میلیون تومان می‌شود این در حالیست که هزینه دستمزد روزانه کارگران یک نانوایی سنگکی ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان است. همچنین باید هزینه تهیه صبحانه، ناهار و شام برای کارگران را به هزینه یک واحد نان سنگکی اضافه کرد.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۰ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۹
0
0
ایشان کفته بود، یک نانوا سنگکی در طول ماه ۹ تا ۱۰ کیسه خمیر مایه استفاده می‌کند؛ حداقل ۳ کیسه با نرخ دولتی خمیر مایه به نانوایان داده می‌شود و بقیه نیازش را باید از بازار آزاد تهیه کند. قیمت یک کیسه خمیر مایه در بازار آزاد یک میلیون ۳۰۰ هزار تومان است و قیمت سایر اقلام مصرفی در نانوایان نیز افزایش پیدا کرده است؛ کنجد کیلویی ۱۴۰ تا ۱۵۰ هزار تومان و سیاه‌دانه ۲۵۰ هزار تومان شده است.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۹
0
0
رییس اتحادیه نانوایان سنگک گفته در حال حاضر هر کیسه ۴۰ کیلویی آرد ۶۳۰ تا ۶۴۰ هزار تومان است. رقمی که پیش بینی می‌شود ۸۰۰ تا ۸۵۰ هزار تومان شود.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۹
0
0
بیشترین سود نان در ایران، مربوط به نان سنگک بوده که البته کار آن نیز سخت تر است. در میان شاطران و کارگران نانوایی نیز بیشترین درآمد متعلق به شاطر و کارگر نانوایی سنگکی ست. هر نانوایی سنگکی روزانه بین ۵ تا ۱۲ کیسه آرد مصرف می کند. این عدد به مقدار فروش آن نانوایی نیز بستگی دارد. سهمیه آرد دولتی نانوایی سنگکی تعداد ۱۱.۵ کیسه در روز است که برای فروش بیشتر، باید ما به‌ التفاوت آن را از بازار آزاد تهیه کرد.

از هر کیسه آرد، بین ۱۱۰ تا ۱۲۰ نان تولید می شود. برای رسیدن به نقطه سر به سری هزینه و سود، بین ۸ تا ۱۰ کیسه آرد باید در روز مصرف شود. بنابراین برای رسیدن به سود، باید بیش از ۱۰ کیسه آرد مصرف کنید که برابر با پخت حداقل ۱۱۰۰ عدد نان در روز است. بنابراین اگر قیمت نان سنگک را ۵۰۰۰ تومان در نظر بگیریم، درآمد روزانه نانوایی سنگکی در حالت نرمال به ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان می رسد که با کم کردن هزینه های ۵۰ درصدی می توان گفت یک نانوایی سنگگی شناخته شده که مشتریان زیاد و فروش بالایی دارد، تا ماهی ۸۰ میلیون تومان نیز می تواند درآمد داشته باشد.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۹
0
0
یک نانوایی بربری به طور متوسط در روز بین ۸.۵ الی ۱۰ کیسه آرد مصرف می کند. اگر از هر کیسه آرد، ۱۱۰ نان تهیه شود و قیمت هر نان بربری را به طور میانگین ۴۰۰۰ تومان در نظر بگیریم، درآمد نانوایی بربری در یک روز، تقریبا ۴.۵ میلیون تومان خواهد شد که با در نظر گرفتن هزینه ها و مخارج ۵۰ درصدی، درآمد ماهیانه آن می تواند به ماهی ۶۰ میلیون تومان نیز برسد.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۹
0
0
قیمت خمیر مایه نان لواش از سال گذشته تا امسال، افزایش قابل توجهی داشته است. اگرچه زمزمه هایی مبنی بر فروش کیلویی نان لواش در جریان است، اما در بسیاری از شهرها همچنان به صورت دانه ای و با قیمت ۵۰۰ تومان به فروش می رسد.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۹
2
0
مصرف آرد نانوایی تافتون بسیار متغیر است؛ بخصوص به این دلیل که انواع مختلفی از نان تافتون در نانوایی ها وجود دارد. اما هر نانوایی تافتون به طور متوسط روزانه ۱۰ کیسه آرد استفاده می کند و هر کیسه، ۴۰ تا ۵۰ کیلوگرم وزن دارد. درآمد نانوایی تافتون کاملا به نوع نان تولید شده بستگی دارد. برای مثال درآمد روزانه نانوایی تافتون با توجه به قیمت ۱۰۰۰ تومانی هر عدد نان، حدود ۱.۶۰۰.۰۰۰ تومان خواهد بود که با کم کردن هزینه های ۵۰ درصدی، ماهانه به ۲۵ میلیون تومان در ماه می رسد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین