شعارسال: علی بهادری جهرمی در صفحه شخصی خود در توئیتر، نوشت: بنا بر پیشنهاد وزارت جهاد کشاورزی و با تصویب هیئت دولت قیمت خرید تضمینی گندم کشاورزان عزیز هر کیلوگرم ۱۵ هزار تومان تعیین شد.
وی در ادامه این مطلب آورده است: دولت علاوه بر مبلغ ۱۱ هزار و پانصد تومان قیمت گندم، هزار و پانصد تومان برای بخشی از هزینههای کود و بذر و ۲ هزار تومان نیز جایزه تحویل گندم برای کشاورزان عزیز تصویب کرد.
اعتراضات به نرخ خرید تضمینی گندم برای سال 1402:
مسعود رضابندگی رئیس اتاق اصناف کشاورزی ومنابع طبیعی شهرستان طبس در این باره می گوید که ، چند ماه گذشته خودروسازان بیش از ۴۰ درصد محصولات شان را گران کردند، قیمت تراکتور و دیگر ادوات کشاورزی بی سر و صدا افزایش یافت ،تورم حاکم بر جامعه،گرانی کود و سم،افزایش بیش از ۵۵ درصدی نرخ برداشت کمباین و ... این انتظار را در جامعه چهار و نیم میلیونی کشاورزان ایجاد کرده که گندم را به قیمت کارشناسی که همان پیشنهاد ۱۷ هزارتومانی مجلس است،به سیلوها تحویل دهند.
اینکه دولت بدون در نظر گرفتن نظر صریح شورای قیمت گذاری، اتاق اصناف کشاورزی و منابع طبیعی کشور و کمیسیون کشاورزی مجلس، قیمتی خودخواسته و نه کارشناسانه را اعلام کرده به روشنی مبرهن می کند که کاتبان این سناریو و سناریویی که برای دامداران و قیمت گوشت در کشور اجرایی شد،هنوز در راس تصمیم گیری های بدفرجام و نافرجام جهادکشاورزی نشسته اند و کمترین توجهی به هشدار دلسوزان ندارند. بعنوان مثال به گفته دکتر هاشمی رئیس بنیادملی گندمکاران کشور، قیمت گندم در کشور عراق به ازای هر کیلو ۳۰ هزارتومان است، حال سوال اینجاست که سرپرست جهادکشاورزی با چه درایتی تضمین می کنید گندم کشور قاچاق نشود؟ آیا مافیای واردات می خواهند از گندم داخل هم منتفع شوند؟
اختصاصی پایگاه تحلیلی خبری شعار سال، برگرفته از منابع گوناگون