پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۶۷۱۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۹
برهنگی زنان در فرهنگ‌های مختلف از قدیم الایام بعنوان نوعی تهدید سلبی (نه ایجابی) برای تحقق بعضی از خواسته‌ها و ایجاد برخی از شرایط بود. در ایام قدیم برای رفع خصومت بین دو قوم، زنان مسن تهدید به برداشتن روسری و نشان دادن گیس خود برای خجالت کشیدن دیگران می‌کردند. اما در جامعه امروز شاهد ان هستیم که خود برهنه سازی با رویکرد ایجابی، وسیله‌ای برای سواستفاده سیاسی و ایجاد نوعی ابتذال شده است. زنانی که خود را کاملا برهنه نموده و فریاد می‌زنند که به آن‌ها نگاه کنند. در واقع کارکرد موضوعی سلبی و ارزشی به شرایطی ایجابی و همراه با ابتذال تبدیل شده است. در برخی شرایط هم وضعیت روحی و روانی و برهم خوردگی موقتی یا دائمی حوزه فکری و روانی افراد آن‌ها را به سمت خود برهنه سازی سوق می‌دهد. آنچه که مهم است، این موضوع است که نباید اجازه دادن یک موضوع ارزشی در جامعه‌ای ارزش پایه، به کمک تبلیغات گسترده جماعتی خائن و معاند، تبدیل به موضوعی ضد ارزش و نابود کننده هنجار‌های اجتماعی به بهانه مثلا نشان دادن تفاوت‌های سیاسی و ابزاری برای ایجاد فشار اجتماعی شود.

شعارسال: زنی در دانشگاه واحد علوم و تحقیقات جامه از تن درمی‌آورد و در محوطه این دانشگاه راه می‌رود؛ رفتاری هیستریک که بلافاصله ضدانقلاب سعی کرد آن را اقدامی معترضانه تعبیر و مصادره به مطلوب کند.

روایت‌ها از چگونگی بروز چنین رفتاری حاکی از یک عقبه شخصی دارد؛ خانواده‌ای ازهم‌گسیخته که مهر طلاق روی آن خورده و با مشکلاتی از این دست همراه است که باید بیشتر مورد بررسی قرار گیرد، اما اینکه ضدانقلاب سعی دارد «برهنه‌شدن»‌را حرکت اعتراضی سیاسی توصیف کند، یک مسئله قابل تأمل است که نه تنها با فرهنگ ایرانی در همه ادوار تاریخ منافات دارد بلکه در جهان نیز چندان امری پذیرفته‌شده نیست!

روال اعتراضی بنام برهنه شدگی زنان: کلید خوردن برهنه شدن با انگیزه سیاسی از گلشیفته فراهانی

برهنگی بیشتر در بخش‌های رادیکال و تند و پیش‌پاافتاده فمینیستی آن هم در کشور‌های دست‌چندم اروپایی مانند اوکراین یک روال اعتراضی محسوب می‌شود که حتی در غرب نیز موضوعی مورد پذیرش نیست و نسبت به آن انتقادات زیادی وجود دارد چراکه برهنگی بیشتر نشان از زوال انسانی، رفتاری بدوی و پیشاتمدنی بشر دارد که در ذهن هر فردی در جهان امری غیرطبیعی تلقی می‌شود.

این نوع تحرکات فمینیستی در خود رویکرد این جماعت نیز حرکتی سطح پایین تلقی می‌شود که بیشتر از آنکه جایگاه و وزن اجتماعی زنان را ارتقا دهد، باعث فرومایگی و تنزل این جایگاه می‌شود.

اینکه ضدانقلاب در یک حرکت ضدفرهنگی و غیراخلاقی سعی دارد برهنگی را به ابزاری اعتراضی تبدیل کند، نشان‌دهنده وجود دستورالعمل بالاتری از معاندان یعنی کشور‌های غربی برای استحاله فرهنگی و ایجاد فساد اخلاقی در بطن جامعه است، چه اینکه در بخشی از اردوگاه چندپاره ضدانقلاب که با شعار «زن، زندگی، آزادی» خود را تعریف می‌کند و در ذیل آشوب‌های سال ۱۴۰۱ سعی کرد خود را پررنگ و با آن موج‌سواری کند، برهنگی با همان نوع و نسخه شیوه رادیکالی فمینیستی اجرا شد.

گام اولیه این تحرکات مبتذل را پیش‌تر‌ها «گلشیفته فراهانی» به عنوان یک سلبریتی برداشت تا برهنگی را الگوسازی کند. حضور وی در آثار دست‌چندم غربی که ابتذال جنسی در آن مشهود است، در ادامه پروژه ترویج و عادی‌سازی فساد اخلاقی صورت می‌پذیرد که همچنان ادامه دارد.

در ادامه، این تحرکات از سوی برخی زنان ضدانقلاب پیگیری شد و یکی از تحرکات معروف آن نیمه‌عریان‌شدن زنی در آمستردام هلند در بحبوحه سال ۱۴۰۱ بود که با وقاحت خاصی از جمعیت می‌خواست به اندام او نگاه کنند؛ فردی که امروز در میان ضدانقلاب به یک هرزه سیاسی معروف است.

وی در ایران سعی کرده بود خود را در میان بخشی از دخترانی که روسری‌های خود را روی چوب آویزان می‌کردند، جای دهد تا از این زمینه برای اقامت گرفتن در کشور‌های خارجی به عنوان زندانی سیاسی راهش را هموار کند، اما این عنصر معلوم‌الحال که نه زندانی و نه حتی بازداشت شده بود، راه تندتری را برای اخذ اقامت و جلب نظر کشور‌های غربی برداشت و در آمستردام هلند یک نمایش مبتذلانه به راه انداخت؛ موضوعی که در میان خود ضدانقلاب نیز به شدت مورد اعتراض قرار گرفت.

به ابتذال کشیدن اعتراضات برای بیشتر دیده‌شدن بعد‌ها بازهم اتفاق افتاد و دو تن از زنان ضدانقلاب حتی با همان روش نیمه‌برهنه‌شدن طی انتخابات ۱۴۰۰ در مقابل یکی از کنسولگری‌های ایران در برلین حاضر و بلافاصله از سوی پلیس آلمان بازداشت شدند. این موضوع حتی در میان خود ضدانقلاب نیز بازتابی نیافت.

همین روند اخیراً در شبکه‌های اجتماعی ایکس اتفاق افتاد؛ ضدانقلاب سعی کرد با ایجاد یک موج فیک برخی دختران را ترغیب به نیمه‌برهنه‌شدن در فضای مجازی کند.

شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرآنلاین، تاریخ انتشار: 17آبان1403، کدخبر:1980936، www.khabaronline.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۳
0
0
چرا توی خبرها از عکس های کوچک استفاده می کنید
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین