پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۷۲۵۵
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۵:۳۲
اواسط آبان ماه بود که درخصوص افزایش قیمت کره و ایجاد ناترازی در بازار بدلیل صادرات نابجا و شاید رانتی، هشدار دادیم. این هشدار مجددا در اواسط آذرماه تکرار شد، اما گویا گوش شنوایی وجود نداشت. نزدیک به ۱۰۰ درصد افزایش قیمت کره در کمتر از سه ماه؟ نوری قزلجه چه توضیحی در این خصوص دارد؟

شعارسال: با توجه به افزایش قیمت جهانی کره (قیمت پایه صادراتی کره حیوانی فله‌ای ۸۲ درصد چربی به ازای هر کیلوگرم ۶.۵ دلار و قیمت پایه صادراتی خامه فله ۵۰ درصدی به ازای هر کیلوگرم به ۴.۵ دلار رسید)، غفلت مدیران مربوطه در سه نهاد وزارت جهادکشاورزی، وزارت صمت و گمرکات کشور، شاهد افزایش صادرات این محصول از کشور و کاهش عرضه به بازار داخلی بوده به گونه‌ای که قیمت پایه کره و خامه در بازار ایران افزایش ۱۰۰ درصدی یافته است. وعده دادند که قیمت‌ها کاهش می‌یابد، اما هیچ اتفاق خاصی نیفتاد.

بازار گاوی کره گاوی: چیزی نشده که دایی، تنت سلامت + نزدیک به ۱۰۰ درصد افزایش قیمت در کمتر از سه ماه؟

پس از تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه و ممنوعیت صادرات کره به این کشور، و همچنین عدم توانایی ترکیه در پاسخگویی به نیاز‌های مصرفی کره روس‌ها، این کشور به ایران برای تأمین کره مصرفی خود روی آورده است. این تغییر مسیر در تأمین، باعث افزایش چشمگیر صادرات کره از ایران به روسیه شده است.

پایگاه تحلیلی خبری شعار سال، برگرفته از منابع گوناگون

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین